Klasične balerinke u novim modelima su savršene cipele za dane ispred nas

Klasične balerinke u novim modelima su
savršene cipele za dane ispred nas

Prvi modeli čizama već su stigli u modne trgovine što znači da se polako približavamo jesenskim danima. Ipak, prije nego u svoje garderobe i kombinacije dodamo čizme, posegnut ćemo za novim cipelama koje su savršeni izbor za kako za posljednje ljetne dane i prijelazno razdoblje, tako i za jesensku sezonu. Naravno, riječ je o udobnim i ravnim modelima. Uz nove trendi tenisice, u naše će se ormare i outfit uskoro vratiti i udobne, praktične i elegantne ravne cipele. Kao najpopularnije još jednom će se istaknuti one najjednostavnije i najklasičnije ravne cipele – balerinke.

Elegantne i udobne – savršene ravne cipele

Između najudobnijih i najelegantnijih noviteta iz svijeta cipela smjestile su se ravne cipele. Jednostavne i praktične, ravne cipele donose neodoljivi spoj udobnosti i elegantnog izgleda koji će biti naš favorit za posljednje ljetne i prve jesenske kombinacije – kako one ležerne, tako i one poslovne.

Kako u cipelama nerijetko provodimo cijele dane, udobnost je važan faktor u odabiru onog savršenog para. Ipak, udobnost ne mora nužno isključivati eleganciju zbog čega će se i u nadolazećoj jesenskoj sezoni u fokusu naći balerinke.

Klasične balerinke u novom trendi izdanju

Kako bi stvorili njihovo još bolje izdanje, poznati brendovi jednostavnost siluete popularnog modela spojili su s različitim teksturama poput mat, sjajne i brušene kože, s različitim bojama među kojima ćete pronaći sve od neutralnih favorita do jarkih tonova te trendi detaljima poput decentne mašne, metalik ukrasa i efektnih nabora. Uz klasičan zaobljeni oblik, ove jeseni nosit ćemo i modele s blagim špic vrhom koji stvara izduženu i elegantnu siluetu.

Od high enda do high streeta, balerinke su svoje mjesto pronašle u velikoj većini prvih jesenskih kolekcija. Najbolje modele koje u svoje ormare i kombinacije možemo dodati odmah, a koje ćemo nositi cijelu jesen, izdvojile smo u nastavku!

aeyde

aeyde balerinke ljeto jesen 2021.
aeyde balerinke ljeto jesen 2021.

H&M

H&M balerinke ljeto jesen 2021.
H&M balerinke ljeto jesen 2021.

Mango

Mango balerinke ljeto jesen 2021.
Mango balerinke ljeto jesen 2021.

Roger Vivier

Roger Vivier balerinke ljeto jesen 2021.
Roger Vivier balerinke ljeto jesen 2021.

Dear Frances

Dear Frances balerinke ljeto jesen 2021.
Dear Frances balerinke ljeto jesen 2021.

Aldo

Aldo balerinke ljeto jesen 2021.
Aldo balerinke ljeto jesen 2021.

Manolo Blahnik

Manolo Blahnik balerinke ljeto jesen 2021.

Foto: Instagram, Aldo, Dear Frances, H&M, Mango, Net-a-porter

Preporuka

Zatvori