Zašto ove sezone odabrati kašmir? Imamo 34 jako dobra razloga
Zašto ove sezone odabrati kašmir? Imamo 34 jako dobra razloga

Zašto ove sezone odabrati kašmir?
Imamo 34 jako dobra razloga

Dočekali smo zimu raširenih ruku. Sada je vrijeme pravilno se pripremiti za hladnu sezonu. Pletiva, baloneri, jakne, krzno, mekane i tople komade. Temperature su već pale te su mnogi izvukli aktualnu garderobu iz kutka ormara.

Ako planirate skori shopping za hladne dane, stavite kašmir na prvo mjesto. Materijal koji se unazad nekoliko sezona prometnuo u perjanicu brojnih brendova kada je riječ o pletivu. Istovremeno je kvalitetan i izdrživ te savršen izbor za hladne mjesece.

Mi smo za vas provjerili ponudu brendova i izvukli najbolje od kašmira. U nastavku pogledajte naše favorite koje želimo nositi ove zime.

Zašto birati kašmir?

Kašmir je idealan izbor za zimski period. Istodobno je topao, kvalitetan i izdrživ. On je najfinija vrsta vune i česti izbor većine ljudi.

S obzirom na visoku globalnu potražnju, cijene kašmira su visoke, ali i razumne. Zbog svoje kvalitete i svojstava, kašmir može trajati namjanje 10 pa sve do 200 godina ako je dobro zbrinut. Osim toga, 6 puta je topliji od obične ovčje vune.

Kašmir vuna ima luksuznu i otmjenu notu koja ga razlikuje od ostalih pletiva. Samim izgledom i dodirom može se prepoznati taj glamurozan materijal.

Uzimajući sve njegove prednosti u obzir, smatrate li ga vrijednim cijene?

Iako se prodaje po visokim cijenama, kašmir je materijal u koji se vrijedi investirati. Pruža toplinu, izdrživost i luksuz istodobno. Od kaputa i jakni do džempera i šalova, kašmir komade možete pronaći u nizu trgovina. Ako vam je cijena odlučujući faktor, u ponudama smo ulovili i kašmir mikseve po pristupačnim cijenama.

Kombiniranje kašmira

Neutralne nijanse prevladavaju kod kašmira tako da su odjevni komadi većinski svestrani i bezvremenski. Pravi modni klasici za sljedećih 20 godina.

S lakoćom kombinirajte kašmir u ležernim ili formalnim kombinacijama. Nosite ga uz ostale modne klasike za klasičan i svevremenski look, ili u kombinaciji s modernim i trendi komadima za inspirativan i privlačan look.

Birajte prugasti kašmir džemper s opuštenim trapericama, gležnjačama i kaputom te dodajte kašmir kapu za ležeran dan u gradu. Za poslovne prigode, nosite kašmir midi suknju sa svilenom košuljom, vunenim blejzerom i Mary Janes te šalom od kašmira. A svečani look kreirajte s kašmir maxi haljinom, decentnim balerinkama i kvalitetnim dugim kaputom.

Za suvremeni i otkačeni look, birajte opuštenu košulju s pončom od kašmira i maxi traper suknjom te koledžicama i predimenzioniranim balonerom. Pravi eye-catching look!

Učitati još
Zatvori