Osvojite najpoželjniji par UGG čizmica ove sezone

Osvojite najpoželjniji par UGG
čizmica ove sezone

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karla (@karlastores)

U sve Karla trgovine stigla je nova kolekcija popularnih UGG čizmica, modnih dodataka, te mekih i toplih papuča. Novitet je model Gita, sa satenskom mašnom, koji je ove sezone dostupan u Karla trgovinama.

UGG Gita je elegantna polučizmica na kojoj s prednje strane dominira velika, satenska mašna i profinjeni obrub od krzna. U Karli je dostupna u crnoj i sivoj boji, a svojim izgledom će oduševiti sve žene profinjenog, pomalo romantičnog stila. I ova je čizmica, poput cjelokupne UGG kolekcije, izuzetno udobna i topla jer je izrađena od vrhunskih materijala koji odbijaju vlagu, te ima prepoznatljiv Treadlite by UGG™ gumeni potplat koji joj omogućuje posebnu udobnost.

Gdje kupiti UGG GITA čizme?

Nove UGG Gita modele, kao i cjelokupnu novu UGG kolekciju popularnih čizmica za djecu i odrasle, potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i u web trgovini na www.karla.hr

A ultimativni par UGG Gita čizmica ove sezone imate priliku nositi i vi! Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj model u veličini 38 i sivoj boji jest poslati mail na adresu [email protected], u predmet maila staviti UGG GITA i u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karla (@karlastores)

Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do četvrtka, 13. prosinca 2018. do ponoći, a idući dan ćemo objaviti sretnu dobitnicu UGG Gita čizmica.

Update: Sretna dobitnica UGG Gita čizmica je Ena Beč. Čestitke!

 

Foto: Karla

Učitati još
Zatvori