Čini se da i ove jeseni karirani blejzer ostaje ključan komad u garderobi

Čini se da i ove jeseni karirani blejzer
ostaje ključan komad u garderobi

Ušli su u naše garderobe prošle jeseni i neočekivano postali apsolutni bestseleri, gotovo da nije bilo brenda koji ga u kolekciji nije imao i osobe koja ga nije poželjela. Pričamo naravno o kariranim blejzerima koji su svojom svestranošću kombiniranja osvojili srca. Odjednom je razmišljanje o kombinaciji postalo toliko jednostavno – traperice, majica, gležnjače ili tenisice te običan, a opet zanimljiv i primjetan karirani blejzer.

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Karirani blejzer za sve jesenske kombinacije

Blejzer je jedan od onih komada koji uvijek dobro dođu u jesenskoj garderobi i može čak poslužiti kao baza capsule odijevanja. Odličan je u svakodnevnim casual i poslovnim situacijama, prilagođava se svim prilikama i sve ovisi o tome kako ćete oko njega graditi ostatak kombinacije. Tenisice, T-shirt i traperice za svaki dan ili crni skinny jeans, bluza i pete za poslovni sastanak.

Iako smo krojeve izvukli iz muškog ormara, utoliko moćnije i posebnije izgledaju u ženstvenim kombinacijama

Zara

S obzirom na tadašnju popularnost koju su ponovili i na proljeće, teško je bilo i povjerovati da se karirani blejzer neće naći u novim jesenskim kolekcijama koje upravo pristižu u trgovine. Iako prevladava sivi karirani uzorak, među novim modelima može se nabasati i na boje poput zelene ili crvene koje će još dodatno podariti outfitu posebniji štih. Osim klasičnih modela s naglašenim ramenima i jednostrukim ili dvostrukim kopčanjem, naći ćete i oversized blejzere, one koji se vežu u struku, strukirani su i kratki ili se protežu niz bokove.

U nastavku smo izdvojili nove komade iz online trgovina, ako još nemate blejzer za novu sezonu, možda se u našem izboru krije pobjednički dizajn.

Zara

Massimo Dutti

Mango

Ganni

Massimo Dutti

& Other Stories

Mango

Mango

H&M

Maje (netaporter.com)

& Other Stories

Zara

Mango

Massimo Dutti

& Other Stories

Zara

& Other Stories

Tibi

H&M

Foto: Instagram, Zara, Ganni, Tibi, Massimo Dutti, H&M, Mango, & Other Stories

Učitati još
Zatvori