7 savršenih: Jesenski kaputi
7 savršenih: Jesenski kaputi

7 savršenih: Jesenski kaputi

Ljeto se polako bliži kraju, što u modnom smislu znači samo jedno – dolazak novih kolekcija. Iako su omiljeni brendovi već odavno dobili jesenske kolekcije, dolaskom u grad i na posao počeli smo razmišljati u koje komade uložiti. Bez obzira na to što su nam garderobe većinom prepune odjevnih predmeta, postoje klasici u koje se dugoročno uvijek isplati uložiti. Jedan od klasika koji vrijedi imati i koji se smatra završnim detaljem svake dobre jesenski i zimske kombinacije je kaput, a koji kaputi nas čekaju za ovu sezonu, saznajte u nastavku.

Kaputi koji su must have komad ove jeseni

Kaput je klasik koji se sigurno svima nalazi u ormaru. Poneki komadi robe zaista nemaju ‘rok trajanja’ i ne izlaze iz mode, a među njima su zasigurno kaputi. Kada govorimo o krojevima, postoje oversized, strukirani, dugi, midi i kratki, a koji ćete odabrati ovisi isključivo o vama. Ove sezone možemo primijetiti da se nose svi. Bilo da je riječ o modelu s ovratnikom uz vrat ili kapuljačom ili detaljem u vidu krzna, što god odabrali, nećete pogriješiti. Od boja se nose sve, pa možete igrati na sigurno i izabrati si kaput u klasičnoj, zagasitoj nijansi poput maslinaste ili smeđe.

Za one koji ove jeseni žele imati nešto razigranije kombinacije, prisutni su kaputi u bojama, uzorcima i raznim kombinacijama. Od uzoraka se nosi sve, karirani kaputi, pepito do cvjetni. Kombinirati ih možete na sve, a idealan su dodatak za poslovne kombinacije. Savršeno se slažu na ženska odijela u kombinaciji s viskom čizmama ili nezaobilaznim kaubojskim čizmama.

No, možete ih nositi i na casual kombinacije s detaljima u vidu traperice i tenisica. Kaputi su zaista nosivi komadi koji svaku kombinaciju čine profinjenom. U nastavku izdvajamo 7 savršenih kaputa u raznim bojama i uzorcima. Nama se sviđaju svi, a koje ćete odabrati, ostaje na vama.

Baum und Pferdgarten
mango
Stine Goya
stine goya
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Stine Goya, Baum und Pferdgarten

Učitati još
Zatvori