Četiri haljine Victorije Beckham – teško je odlučiti koja je bolja

Četiri haljine Victorije Beckham –
teško je odlučiti koja je bolja

Victoria Beckham kao da ne može pogriješiti. Otkako je svoje ime etablirala među najvećim modnim kućama, stilski odabir joj je uvijek savršen – svake sezone, čini se, sve bolji. Dizajnerica je danas najbolja reklama za kreacije svog brenda jer najupečatljivije komade bira za raznorazna događanja, promovirajući dizajn u stvarnom vremenu i na stvarnoj osobi, potičući žene diljem svijeta da svoju savršenu haljinu pronađu baš u njenoj trgovini.

Najbolje haljine iz aktualne kolekcije

U posljednjih par mjeseci za oko su nam zapele četiri haljine koje je pokazala na svom Instagramu – tri iz aktualne ready-to-wear predjesenske kolekcije te jedna koju je custom izradila prema svojim željama. Victoria će uvijek odabrati midi ili maxi modele od lepršavih materijala koji grle tijelo na pravim mjestima. Pa smo je tako vidjeli u dva izdanja idealna za dnevne prilike ili opuštene ljetne zabave i dva glamuroznija looka u koje bi odmah uskočili.

Oduševila je u nježnoj svilenoj prugastoj haljini s dubokim izrezom koje je uparila s žutim slingback salonkama od brušene kože (također s VB potpisom) i zeleno-bijeloj midi haljini koja se preklapa na prsima i baby plavim salonkama. No teško je parirati zelenoj kreaciji otvorenih leđa koja plijeni poglede i koraljnim salonkama te custom made crnoj dugoj, uskoj haljini s prozirnim detaljem na leđima.

Prve se tri haljine mogu pronaći na službenoj stranici brenda, no crna će kreacija ostati nedostupna. A koja je vaš favorit?

Foto: Victoria Beckham, Instagram

Učitati još
Zatvori