Kaftan: Ljetni modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti odlazak na plažu
Kaftan: Ljetni modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti odlazak na plažu

Kaftan: Ljetni modni dodatak bez kojeg ne
možemo zamisliti odlazak na plažu

Maštamo o dugim, ljetnim i toplim danima i dolascima na plažu. Ne znamo za vas, ali mi smo toliko željni ljeta i lijepog vremena da po cijele dane maštamo o stylish ljetnim kombinacijama. Nova sezona u znaku je maštovitih outfita, a u novim kolekcijama prisutni su različiti modeli vibrantnih odjevnih predmeta i detalja.

No, s druge strane možemo primijetiti i minimalističke komade u bež nijansama koji se jednostavno kombiniraju. Što ćete odabrati ovisi o vama. Mi smo u moru izbora odlučili potražiti kaftan za plažu. Riječ je o komadu bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto, a koje modele možete pronaći u kolekcijama, donosimo u nastavku.

Kaftan – ‘it’ modni detalj

Odlasci na plaži nisu više što su nekada bili. Danas zaista imate izbora po pitanju plažnih modnih detalja kako biste izgledali stylish. Gotovo svaki brend ima svoju ljetnu kolekciju, a od svih detalja, nama je najvažniji kaftan.

Riječ je o ugodnoj dugoj haljini prozračnog materijala koju biramo kako bismo se osjećali ugodno, a istovremeno i dotjerano. Možete odabrati model s nekim uzorkom ili pak neutralnu nijansu. Kaftan se nosi poviše kupaćeg kostima, a obično ga se iskombinira s japankama ili natikačama te velikim cekerom. Od ostalih detalja tu su još šešir i sunčane naočale i spremni ste za plažu.

Kada biramo ljetne komade, važno nam je da su nosivi i funkcionalni, a da istovremeno dobro izgledaju. Upravo zbog svega navedenog je kaftan odličan izbor jer ga možete nositi i po gradu, na posao i plažu.

Za gradsku kombinaciju predlažemo ga upariti s capri sandalama i mini torbicom. No, ovaj look možete upotpuniti i sa sandalama na petu i tako kreirati večernji outfit. Izbora je zaista mnogo, a kaftan je modni odabir s kojim nećete pogriješiti. U nastavku izdvajamo najljepše modele kaftana iz high street ponude koji će se svidjeti baš svima.

h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
oysho
oysho
oysho
oysho
oysho
oysho
pull & bear
pull & bear
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@alisontoby, @august_xvi), Zara, Oysho, H&M, Pull & Bear.

Učitati još
Zatvori