Chunky natikače u najljepšim modelima za ljeto iz high street ponude
Chunky natikače u najljepšim modelima za ljeto iz high street ponude

Chunky natikače u najljepšim modelima za
ljeto iz high street ponude

Ne znamo za vas, ali nama su ovi kišni dani postali iznimno naporni. Ne znamo što odjenuti, a mislima smo u ljetnim kolekcijama i razmišljamo u koje nove komade ćemo uložiti. Ljeto je u znaku boja i uzoraka i maštovitih kombinacija, a osim toga važno nam je da se u kombinacijama dobro osjećamo.

Upravo zbog toga biramo jednostavne i udobne komade, a najvažniji modni detalj su nam cipele. Kada govorimo o cipelama, posljednje vrijeme popularne su natikače koje neodoljivo podsjećaju na Birkenstock model. Zbog toga smo zavirili u nove kolekcije i pronašli najljepše modele chunky natikača za ljetne dane.

Chunky natikače možemo nositi od jutra do večeri

Modeli natikača su popularni već dugi niz godina pa u tom smislu možete odabrati natikače na petu, ravne natikače ili pak chunky model. Visoke modne kuće su izbacile i svoje verzije natikača, a nakon nekog vremena high street brendovi su dobili slične modele.

Istražujući nove kolekcije pronašli smo zanimljive modele natikača koje se mogu nositi na dnevne i večernje kombinacije. Ove sezone posebno je popularan traper pa u tom smislu možete odabrati natikače od traper materijala. Ako želite jednostavniji model, predlažemo crne natikače s detaljima u vidu zakovica ili metalne kopče. Osim toga, prisutni su i nešto vibrantniji modeli za one koji se vole poigrati bojama.

Kako ih kombinirati?

Natikače se mogu nositi na razne načine, a riječ je o cipelama koje su udobne, lako se nose i uklapaju se na većinu outfita. Možete ih nositi na dnevne lanene kombinacije ili pak na razigrane duge haljine u kombinaciji s cekerom.

No, lijepo će se uklopiti i na večernje lookove, ako niste ljubitelji sandala na petu. Chunky natikače se mogu nositi dosita na sve, a ako odaberete basic model možete ga uklopiti i na color blocking kombinacije. U nastavku izdvajamo najljepše modele natikača iz aktualne high street ponude.

bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
cos
cos
mango
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
pull & bear
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Bershka, Pull & Bear, COS.

Učitati još
Zatvori