Otkrili smo tajnu svježeg izgleda Karle Zelić
Otkrili smo tajnu svježeg izgleda Karle Zelić

Otkrili smo tajnu svježeg
izgleda Karle Zelić

Posljednje vrijeme svjedoci smo sve češćih kampanja koje apeliraju na zdravlje i važnost prehrane u istom. Naime, da bismo se dobro osjećali u vlastitoj koži i bili zadovoljni izgledom potrebno je uložiti u kvalitetne namirnice i napitke. Trenutno smo u ljetnoj sezoni i često zaboravimo unositi dovoljno tekućine u organizam što dugoročno može izazvati zdravstvene i fizičke posljedice. Osim toga, adekvatnim unosom tekućine dugoročno održavamo našu kožu sjajnom i čistom i čistimo toksine iz tijela.

Karla Zelić

Energetski ljetni boost koji morate imati

Ljeto je godišnje doba u kojem je poseban naglasak na unosu tekućine, a to vrlo dobra zna i Karla Zelić (superbabekillah) koja bira samo najbolje proizvode. Karla je poznata Influencerica koja jako puno ulaže u fizičko zdravlje, aktivno se bavi tjelovježbom i drži do prehrane. Stoga ne čudi što je njezin glavni odabir i suputnik ovog ljeta Juicy Vitamin Water. Riječ je o zdravom niskokaloričnom napitku koji se sastoji od idealne formule vode i voća. Ova voda će vašem tijelu osigurati pravi boost energije baš kad vam je potrebna. Svjedoci smo visokih temperatura tijekom kojih se često ne osjećamo dobro, stoga je uvijek potrebno imati SOS u našim torbama u obliku zdravog napitka koji će vam pomoći u pravi čas.

karla
Top i kratke hlače House, Šuškavac i tenisice Cropp, Sunčane naočale Jeepers Peepers, Prstenje House

Juicy Vitamin Water osim zdravlja, dolazi u cool ambalaži

Juicy Vitamin Water je voda s čitavim nizom benefita koji osiguravaju sve što je vašem tijelu potrebno. Kako bi ispoštovali svačiji ukus, Juicy, koji uvijek brine o svojim potrošačima je izbacio dvije vrste vitaminske vode. Jedna je Juicy Vitamin Water Imuno Boost s okusom limuna i limete. Ova voda nema nikakvih aditiva i konzervansa, a sadrži isključivo prirodne šećere dobivene izravno iz pravog voća. Ima blagotvoran učinak na organizam i puna je vitamina C, B6 i B12 i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Druga je Juicy Vitamin Water Refresh s okusom grejpa i borovnice. Grejp je voćka koja vraća energiju kad je najpotrebnije, a u kombinaciji s borovnicom, ova voda sadrži vitamine C, B3, B6 i B12. Još jedan od razloga zbog kojih će vam Juicy Vitamin Water biti najbolji ljetni saveznik je to što ne sadrži konzervans i umjetna bojila.

karla
Top i hlače fundus stilistice, Bucket hat Local Heroes, Čarape H&M, Tenisice Cropp Prstenje House

Osim toga, Juicy Vitamin Water imaju prekrasne ambalaže koje će se jako lijepo uklopiti u vaše dnevne outfite. Bilo da idete u teretanu, trčanje ili u gradsku šetnju, ova voda će se estetski uklopiti kao svojevrsni modni dodatak. Karla Zelić je poznata po specifičnom modnom izričaju i vibrantnim kombinacijama koje obožavamo i koje ona tako dobro nosi. Spojite ugodno s korisnim. Zablistajte na treningu ili u gradu u upečatljivim outfitima i najboljim modnim detaljem koji brine i o vašem zdravlju, Juicy Vitamin Water.

karla
Top i sunčane naočale Cropp, Kratke hlače fundus stilistice, Čarape H&M, Sandale i prstenje House
karla

Foto: Krešo Jović

Model: Karla Zelić

Stilstica: Ivana Pavić

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Make up: Andrea Leko

Frizura: Salon Evelin

Posebno zahvaljujemo Amazingi na ustupljenom prostoru.

Učitati još
Zatvori