Najpoznatiji neženja Joško Gvardiol od sada i na majicama
Najpoznatiji neženja Joško Gvardiol od sada i na majicama

Najpoznatiji neženja Joško Gvardiol
od sada i na majicama

Svjetsko nogometno prvenstvo je završilo, a sinoć smo i spektakularno dočekali naše nogometaše. Nogomet je sigurno više od sporta, a dokaz tome je i broj ljudi koji su se sinoć okupili na trgu glavnog grada Hrvatske. Srca su kucala kao jedno dok su na pozornicu izlazila poznata imena s kojima smo plakali, smijali se i suosjećali sve ove dane. No, moramo priznati kako nam se ipak jedno ime posebno urezalo u srce, a to je naš Joško Gvardiol.

Joško Gvardiol kao fenomen Svjetskog nogometnog prvenstva

Joško Gvardiol je sa svojih 20 godina ostvario već vrhunsku nogometnu karijeru, ali i osvojio srca brojnih obožavateljica diljem Hrvatske. Sinoć smo imali priliku vidjeti razne natpise njemu u čast, a od danas možete kupiti i majice s njegovim likom. Ova vijest će usrećiti brojne obožavatelje, ali i sve one kojima je njegova borbenost i volja na terenu ovih dana značila.

Ne moramo napominjati kako je ova majica i odličan poklon za vašu prijateljicu za koju znate da će je ovo itekako razveseliti. Majice su dostupne u više boja, a nama se posebno sviđa ona u plavoj nijansi. S obzirom na to kako smo u zimskom razdoblju, ove majice dugih rukava će posebno upotpuniti vaše outfite, ali i potvrditi kako je Joško fenomen koji ćemo sigurno još dugo pratiti. Majice možete naručiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori