Najslađe jesenske cipele s mašnom

Najslađe jesenske cipele s mašnom

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)

Gotovo da i ne postoji klasičnija cipela od balerinke, čiju je sudbinu još davnih dana odredila holivudska glumica Audrey Hepburn i učinila ovaj stil neizostavnim u skoro svakom ženskom ormaru. Skoro, jer neke žene svoj svakodnevni život ipak ne mogu zamisliti u balerinkama, no one koje vole i cijene njihov dizajn i udobnost koju pružaju, također cijene brendove koji i u moderno doba proizvode one najklasičnije, zanatski konstruirane i kvalitetne balerinke.

Jedan od njih svoju je bazu podignuo u Portugalu i nazvao se Josefinas. Iza ovog šarmantnog imena stoji dizajnerica Filipa Júlio, koja ni u doba najveće ekonomske krize u zemlji nije prestala sanjati i okrenula se onome što u Portugalu nikada nije umrlo – rukotvorstvu. Brend Josefinas osnovala je 2013. godine i započela je proizvoditi ručno rađene balerinke inspirirane njenom ljubavi prema baletu. Danas njene klijentice hvale materijale od kojih su cipele izrađene, kao i vrijedne majstorske ruke koje su ih kreirale, a u međuvremenu je Filipa dodala i neke nove, trendi stilove u svoju kolekciju cipela. Našu pažnju privukle su vrlo vjerojatno najslađe cipele s mašnom ove jeseni, a one nose sasvim prikladno ime – Marie Antoinette. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Ana Zilhão (@_goodoldfashioned)

Josefinas Portugal slingback balerinke s mašnom

Osim što su nevjerojatno ljupkog dizajna kojim dominira upravo predimenzionirana mašna, Josefinas Portugal slingback balerinke imaju još jednu veliku vrlinu – mekane su kao putar! Razlog tome svakako je glatka i mekana koža od koje su izrađene i iznutra i izvana. Svaki par ručno je izrađen, pa samim time predstavlja unikat. Ime Marie Antoinette vodi nas u prošlost, u garderobu francuske kraljice koja je više od svega voljela profinjene stvari.

Josefinas Portugal slingback balerinke s mašnom možete nabaviti u crnoj, bijeloj i nude boji, a više o njima doznajte ovdje.

Foto: Josefinas

Učitati još
Zatvori