Ovaj stil je savršena inspiracija za proljetno-ljetne dane

Ovaj stil je savršena inspiracija za
proljetno-ljetne dane

Jessica Alizzi. ‘It’ djevojka s Instagrama koju ste sigurno imali prilike vidjeti na svom ‘feedu’. Volimo tražiti inspiraciju za svaku nadolazeću sezonu prije nego li na policama omiljenih dućana osvanu prve kolekcije. One proljetne već su stigle, a mi već razmišljamo o svim divnim ljetnim komadima koji će postati favoriti u toplijim danima. Trendseterica i blogerica sa stalnom adresom u Australiji, gdje je ljeto trajalo do prije nekoliko dana, ima odlične fotke koje su nas bacile u maštarenje..

Jedva čekamo uskočiti u svilu, flanel, lan i sve one divne lagane tkanine koje klize i savršeno padaju. Jessica ih u svom ormaru ima na pretek, a njezin stil odmah nas je osvojio prije svega estetikom. Odabir neutralnih boja idealan je za proljeće i ljeto koje će nas sustići za čas. Rado bismo posudili komade iz njene garderobe koja uključuje komade idealne za dane u dolasku.

‘It’ djevojka Jessica Alizzi

Djevojka iz susjedstva kako bi ju na prvi pogled mnogi opisali je blogerica iz Melbourne-a. Jessica Alizzi na svom profilu uvodi nas u svoj život kroz divne odjevne kombinacije koje su odraz tipičnog australskog opuštenog načina života. Modna entuzijastica pokrenula je i vlastiti blog iz hobija- Jessica & Love na kojem ćete naći pregršt ideja s područja mode i lifestyle-a.

Iako je završila Pravni fakultet, moda je ipak njezina prava ljubav pa je svoju karijeru izgradila kao digitalna konzultantica, stilistica i ubrzo postala modna influencerica. Brendovi poput Pandore, Uniqla i YSL beauty često surađuju s njom. Jessica Alizi je djevojka koja čini se, ima sve. Instagramsku inspiraciju za odlične kombinacije potražite u nastavku.

Foto: Instagram (@jessalizzi)

Učitati još
Zatvori