Savršeni poslovni look u 25 ključnih modela za jesen

Savršeni poslovni look u 25
ključnih modela za jesen

Početak nove sezone u modnom su svijetu svojim kolekcijama najavile popularne modne kuće, dizajneri i high street brendovi. Polako, ista se promjena dešava i unutar naših ormara. Velika transformacija garderobe u naše svakodnevne kombinacije unosi dozu svježine i modnih noviteta koji će kreirati naš jesenski look – od najležernijih outfita do onih rezerviranih za svečane prilike. Nova modna pravila, trendove i favorite jesenska sezona donosi i kada je o poslovnom odijevanju riječ.

 U središte našeg poslovnog looka vratit će se klasični krojevi, jednostavne siluete i neutralna paleta boja, no u potpuno novom izdanju i s dodatkom nekoliko neočekivanih novih favorita. Spoj klasičnog i suvremenog te kombinacija poznatog i neočekivanog razlozi su zbog kojih će poslovna garderoba ove jeseni izgledati bolje no ikad!

Savršene modele za jesenski poslovni look pronašle smo u kolekciji s potpisom jednog od naših omiljenih high street brendova koji elegantne i moderne poslovne modele donosi u pristupačnom izdanju.

Jesenski poslovni look na Arket način

The 9-to-5 Wardrobe naziv je nove kolekcije high street brenda Arket koju je posvetio umijeću poslovnog odijevanja za jesensku sezonu. Inspirirana osobnim pristupom poslovnom stilu i odijevanju, Arket kolekcija donosi poslovne klasike u novom izdanju koje redefinira poznata pravila i otvara prostor za stvaranje personaliziranog poslovnog stila.

S naglaskom na kontrast koji prolazi u kombinaciji novog i klasičnog, jednostavnog i efektnog, poznatog i neočekivanog, Arket kolekcija donosi baš sve što možemo poželjeti kako bismo izgradili svoj jesenski poslovni look.

Od novog izdanja odijela i košulja preko traperica i T-shirta do loaferica i satenskih marama, u nastavku donosimo sve što vam treba unutar poslovne garderobe za jesen 2021. u 25 odličnih Arket modela!

25 ključnih modela za poslovnu garderobu

Foto: Instagram, Arket

Učitati još
Zatvori