Najljepše jesenske tunike koje ćemo nositi na hlače, traperice i tajice

Najljepše jesenske tunike koje ćemo nositi
na hlače, traperice i tajice

Na početku nove modne sezone uvijek tražimo svestrane modele koje ćemo moći nositi na nekoliko različitih načina. S obzirom da smo tek zakoračili u jesen, potraga za jesenskim modnim favoritima još traje. Jedan od njih bez sumnje će biti tunike koje ćemo nositi na hlače, traperice i tajice, a neke od njih kombinirat ćemo i preko haljina i suknja.

Jesenske tunike koje ćemo obožavati nositi

Nakon što su se početkom 2000ih našle na vrhuncu svoje popularnost i istaknule kao jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih komada koje smo nosili u kombinaciji s tajicama i balerinkama, posljednjih nekoliko godina tunike su bile rijetko viđeni komad u kolekcijama kako high end, tako i high street brendova. Veliki povratak tunika na modnu scenu desio se prije nekoliko sezona kada su novi modeli ponovno osvojili modni svijet.

S ležernim karakterom i elegantnim izgledom, u klasičnim krojevima i ležernom izdanju, tunike ćemo nositi i ove sezone, a jesenske kolekcije dokazale su da će izgledati bolje no ikad i nuditi bezbroj odličnih kombinacija.

20 najboljih high street modela

Novi modeli tunika smjestili su se između raskošnih topova i ženstvenih haljina. Od klasičnih oversized košulja koje ćemo nositi kao dio jednostavnih dnevnih kombinacija do pletenih modela koji će se istaknuti raskošnom teksturom i različitim dužinama rukava ili bez njih, od crne i bež boje do zemljanih tonova – jesenske tunike se vraćaju među najpoželjnije komade sezone u bezbroj različitih izdanja.

Osim novih modela, nova sezona donosi i nove kombinacije s tunikom u glavnoj ulozi. Nosit ćemo ih u kombinaciji s tajicama i trenirkama, trapericama i poslovnim hlačama, kožnim hlačama i hlačama od samta. Neke od modela spojit ćemo čak i sa suknjama i haljinama kako bismo stvorili zanimljivu igru krojeva i silueta te postigli jako efektni i trendi, a istovremeno ugodan za nošenje look.

Najljepše jesenske tunike pronašle smo u high street kolekcijama i izdvojile u nastavku.

H&M
H&M
H&M
Warehouse
Zara
H&M
COS
Arket
H&M
Zara
H&M
Zara
Warehouse
Warehouse
H&M
H&M
H&M
COS
Whistles
Arket

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Warehouse, Whistles, Zara

Učitati još
Zatvori