Jedan modni detalj koji će začiniti baš svaku kombinaciju

Jedan modni detalj koji će začiniti
baš svaku kombinaciju

Jesenska sezona vratila nas je bogatoj paleti zagasitih boja, raskošnoj teksturi pletiva, kože i baršuna i svim onim omiljenim klasicima s novim, trendi pomakom. Odjevni komadi oni su koji su se, kao i svake sezone, istaknuli u novim kolekcijama i među kojima ćemo pronaći nekoliko komada koji će transformirati našu prošlogodišnju garderobu, no modni dodaci oni su koji će svaku garderobu i kombinaciju učiniti još posebnijom i boljom.

Kao efektan detalj, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što je slučaj i ove jeseni i zime. Trendi modne dodatke lako ćemo pronaći na high streetu, no oni najraskošniji i najefektniji kriju se u kolekcija manjih brendova posvećenih kreiranju upravo modnih dodataka i detalja. Jedan takav brend je Jennifer Behr.

MODNI DETALJ ZA SVAKI JESENSKI ORMAR

Posljednjih nekoliko sezone, Jennifer Behr istaknuo se kao jedan od omiljenih brendova u čijim su kolekcijama it djevojke blogerske i celebrity scene pronašle savršene modne detalje – raskošne i efektne ukrase za kosu. Od decentnijih detalja za uvojke poput ukosnica i manjih mašna do statement obruča za kosu i voluminoznih mašna, Jennifer Behr je brend koji donosi onaj posljednji modni detalj koji će ne samo začiniti svaki, i najjednostavniji look, već će i svaku kosu pretvoriti u šarmantnu frizuru.

Što je Jennifer Behr pripremila za novu sezonu? Uz nove zlatne ukosnice inspirirane vintage modom, u jesenskoj kolekciji vraćaju se omiljene mašne i obruči za kosu. I dok su neke od jesenskih ukrasa ukrasili novi detalji, druge su obojali raskošni uzorci i boje jesenske sezone.

Učitati još
Zatvori