Modni favoriti stvoreni po mjeri svake suvremene žene

Modni favoriti stvoreni po mjeri
svake suvremene žene

Suvremene žene utjelovljuju broje uloge kao što su partnerica i prijateljica, poslovna žena i majka. Sve one itekako mogu egzistirati zajedno, a potporu sve češće pronalazimo u drugim ženama koje prepoznajemo kao saveznice, a ne konkurenciju. Različite uloge i obaveze naše dane čine dinamičnima i traže određenu fleksibilnost – kako izvan, tako i unutar naših ormara.

Ženstvenost za jesen 2021.

Mi žene volimo ženstvenost – ponekad u onom klasičnom elegantnom izdanju, ponekad u ležernijoj modelima. Želimo da outfiti budu fleksibilni poput nas – svestrani i za različite prigode, ali u svakom slučaju da zrače samopouzdanjem, ženstvenošću i strašću.

Brand Comma osjetio je želju za fleksibilnošću u oblikovanju stylinga i sukladno tome prilagodio svoje modne kreacije za jesensku sezonu.

Kreiranje elegantnih modela klasičnih krojeva nalazi se utkano u estetiku modnog brenda Comma. Svake sezone, Comma donosi odjeću koju žene mogu nositi u svim prilikama – 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, za sve prigode. U kolekciji za jesen 2021. Comma je ostala vjerna svojoj estetici, ali se istovremeno odmaknula od klasične elegancije i ponudila modele koji se poigravaju idejom ženstvenosti, spajaju s nekim od najpopularnijih trendova sezona i unose ležernost u našu jesensku uniformu za svaki dan.

Novi Comma modni favoriti

Među ključnim odjevnim komadima istaknulo se odijelo s hlačama koje ležernost pronalaze u elementima activeweara poput elastičnog struka. Uz odijelo u ležernom i svestranom izdanju, jesenska Comma kolekcija donosi i hit haljine, jakne i hlače od veganske kože koje se savršeno kombiniraju s raznim materijalima i za različite prigode. Fino pletivo i ove će jeseni biti nezaobilazno u ormaru svake žene, a Comma donosi pregršt odličnih modela sa suptilnim trendi pomakom.

U jesensku sezonu i kroz jesensku Comma kolekciju prate nas nijanse cimet smeđe, crne i prljavo bijele koje će unijeti svestranost i jednostavnost u kreiranje svakodnevnih kombinacija, ali i prepoznatljivu dozu jesenske topline u svaku garderobu.

U nastavku donosimo izbor ključnih Comma odjevnih komada za svaku jesensku garderobu, a cijelu kolekciju popularnog modnog brenda možete pronaći u najbližoj Comma trgovini i na comma-store.eu.

Foto: Comma

Učitati još
Zatvori