Ove jednostavne kombinacije stvorene su za ljetne vikende

Ove jednostavne kombinacije stvorene
su za ljetne vikende

Kraj tjedan i njegov najbolji dio donosi vikend. Umjesto brojnih obaveza, unutar naših planera nalaze se planovi koji uključuju odmor, zabavne aktivnosti i nekoliko nezaobilaznih kava s prijateljima. Svaki ljetni vikend svojim će nas sunčanim danima više od bilo koje druge sezone izmamiti iz naših domova. Kako bi savršene planove spojili sa savršenim outfitom, vikend će unutar naših ormara tražiti najudobniju kombinaciju u kojoj ćemo istovremeno izgledati odlično i osjećati se ugodno i nesputano.

Ljetne vikend kombinacije stvarat će spoj basic i naših omiljenih prozračnih ljetnih komada, a najbolje outfit ideje pronašle smo na Instagram profilu na kojem, čini se, ljetu nikad nema kraja. Iza Instagram profila kojem se uvijek vraćamo u potrazi za ljetnom modnom inspiracijom nalazi se Španjolka Miren Alós čiji će vas neupadljivi stil oduševiti svojom nosivošću.

Koji se modni favoriti nalaze iza Mireninih kombinacija koje su stvorene za ljetne vikende?

Outfit ideje za ljetne vikende

Udobnost lanenih komada spojit će se s efektnim modnim dodacima, dok će jednostavnoj T-shirt majici razigrani vikend look dati trendi mini i midi suknje. Ljetna haljina Mirenin je apsolutni favorit i izbor s kojima ne možete pogriješiti kada je o ljetnim vikend kombinacijama riječ. Osim cijele kombinacije u jednom komadu, lepršava haljina lako će se prilagoditi svim neplaniranim zabavnim događanjima koje donosi ljetni vikend.

Ako imate sreće da ljetni vikend provodite na moru, savršenu kombinaciju pronađite u spoju omiljenog kupaćeg kostima i oversized košulje i prozračne tunike s boho prizvukom.

Najbolje outfit ideje za ljetni vikend pronađite u kombinacijama Mirene Alós koje smo izdvojili u nastavku!

Učitati još
Zatvori