Jedna savršena košulja-haljina za ljetne i prve jesenske dane

Jedna savršena košulja-haljina za
ljetne i prve jesenske dane

Kako se sezona ljetnih sniženja polako bliži svom kraju, tako se modni brendovi već spremaju za predstavljanje svojih novih kolekcija. U idućim danima i tjednima, njihovi webshopovi napunit će se novim komadima koji najavljuju nadolazeću sezonu i nude odjevna rješenja za prijelazne dane između ljeta i jeseni.

Nova kolekcija tako je već stigla u & Other Stories webshop i otkrila nam natruhe trendova za jesen. U aktualnoj ponudi pronašle smo jednu savršenu košulju-haljinu, koju već zamišljamo kao dio ljetnih kombinacija u kolovozu, kao i onih jesenskih u rujnu.

& Other Stories košulja-haljina

Prugasta plavo-bijela košulja haljina brenda & Other Stories s predimenzioniranim rukavima i kragnom funkcionirati može u niz prigoda: od dnevnih do večernjih te od ležernih do poslovnih. Zahvaljujući efektnom kroju, ima onaj statement prizvuk koji ovu košulju-haljinu izdvaja od brojnih drugih sličnih modela, pa se definitivno radi o komadu koji će privlačiti poglede. Dodajte joj par ravnih sandala, tenisice ili špagerice i imate chic look koji će obilježiti zadnje dane ljeta i prve dane jeseni! Haljinu pronađite ovdje.

Foto: & Other Stories

Preporuka

Zatvori