Jedna kombinacija koja će vam riješiti sve odjevne nedoumice ovog proljeća!

Jedna kombinacija koja će vam riješiti sve
odjevne nedoumice ovog proljeća!

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i trendove koje ona donosi, postoji nekoliko modnih favorita koje uvijek obožavamo nositi. Među njima bez sumnje su svestrane haljine i udobne tenisice. Iako su se tijekom onih najhladnijih zimskih dana i haljine i tenisice našle u drugom planu, prvi proljetni dani vratili su ih u samo središte naših ormara i istaknuli kao kombinaciju stvorenu za svaki dan, ali i za vikend ispred nas!

London Street Style
London Street Style

Proljetna haljina i tenisice su uvijek dobra ideja

Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno ženstvena da pritom izgledamo sređeno, proljetna haljina ove se godine vratila u punom sjaju i u bezbroj odličnih modela. Od uvijek popularnih cvjetnih i midi haljina do novih modela s naglaskom na trendi nijanse, uzorke i siluete, proljetne haljine izgledaju odlično, osobito u spoju s tenisicama.

Baš poput proljetnih haljina, jednaki spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru i brojnim proljetnim kombinacijama u svijetu cipela nose tenisice. Od omiljenih klasika u bijeloj ili crnoj boji preko modela koji donose spoj jednostavnih silueta i jarkih boja do trendi modela koji su nas ove godine iznenadili upečatljivim izgledom koji nikog nije ostavio ravnodušnim, različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim tenisicama pronašli svoj savršeni spoj.

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji u nekoliko dana nestaju s polica, našim omiljenim modelima proljetnih haljina i ove ćemo sezone u svakom od popularnih modela, čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’ tenisica, pronaći savršeni modni dodatak.

Dozu modne inspiracije za šarmantne i svestrane kombinacije u kojima ćete se osjećati odlično i biti spremni na sve što vam donosi produženi vikend ispred nas, pronađite u nastavku.

Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style
Učitati još
Zatvori