Jedan model u dvadeset različitih kombinacija: bijela ljetna haljina

Jedan model u dvadeset različitih
kombinacija: bijela ljetna haljina

Ljetna sezona je još jednom donijela raskoš novih modela i trendova unutar kolekcija poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. Iako su nove siluete, razigrani uzorci i boje svaki ljetni odjevni komad ili modni dodatak učinili još privlačnijim i posebnijim, a izbjegavanje impulzivnog shoppinga još teže, nekoliko svestranih modela istaknulo se kao izbor vrijedan investicije.

U svijetu modnih klasika, mala bijela haljina istaknula se kao jedan od nezaobilaznih modela u svakoj garderobi, osobito kada govorimo o garderobi za one najtoplije dane kada ćemo za omiljenom bijelom haljinom posegnuti gotovo svakodnevno. Jednostavna, ženstvena i nevjerojatno svestrana, bijela haljina je savršeni odgovor svaku ljetnu modnu dilemu.

BIJELA HALJINA U BEZBROJ LJETNIH KOMBINCIJA

Haljina je oduvijek bila zvijezda ljetne sezone jer osim što ćemo u njoj izgledati odlično, istovremeno ćemo se osjećati ugodno čak i najvećih ljetnih vrućina. Svaka sezona donosi bezbroj novih modela koje krase raskošne boje i uzorci, trendi detalji i neobične siluete. Iako će se u svakoj garderobi naći mjesto za jedan trendi model koji će unijeti osvježenje među sve one modele koje već imamo od prošle sezone i stvoriti jednostavan i brzi efektni look, klasični modeli u modernom izdanju oni su u kojima ćemo zapravo provesti sezonu. Bijela haljina bez sumnje je jedan od najpopularnijih modela u ljetnom ormaru i to s razlogom.

Poput praznog platna na kojem, uz pomoć ostalih favorita proljetne i ljetne garderobe i modnih dodataka, lako stvaramo najrazličitije kombinacije za sve prilike od jutarnje kave, šetnje gradom i piknik u parku do poslovnog looka i večernjih izlazaka, bijela haljina odličan je početak svake ljetne kombinacije.

Osim što će se lako slagati s gotovo svim komadima i modnim dodacima u vašem ormaru, jednostavnost bijele boje jednako će dobro izgledati i kad govorimo o različitim modelim – od klasičnih silueta poput košulja haljine i wrap kroja do modela ukrašenih nekih novih i zanimljivih detaljima inspiriranim najnovijim trendovima.

Kako omiljenu bijelu haljinu nositi na dvadeset različitih načina? Odlične outfit ideje donosimo ravno sa street style scene.

Učitati još
Zatvori