Jedan model u dvadeset različitih kombinacija: blejzer

Jedan model u dvadeset različitih
kombinacija: blejzer

Modni svijet najavio je još jednu odličnu sezonu koja će donijeti sve što smo mogli poželjeti za tople proljetne dane – raskošnu paletu boja, razigrane uzorke, prozračne siluete i lagane materijale. Iako je ispred još nekoliko zimskih tjedana kada će se u središtu našeg ormara i naših dnevnih kombinacija nalaziti zimski favoriti i klasici, između polica i vješalica naših ormara već smo polako počeli razmišljati o novoj sezoni.

Dok nas je zima osvojila raskošnim i toplim materijalima, proljeće nas vraća jednostavnosti prozračnih silueta i eleganciji omiljenih klasika s trendi detaljima i modernim pomakom u kroju, silueti i kolorističkom odabiru. Jedan od prvih odjevnih komada koji ćemo odabrati za svoju proljetnu garderobu, a koji možemo početi nositi odmah je blejzer.

Istovremeno klasičan i trendi, u jednostavnim prugastim i kariranim uzorcima, neutralnim tonovima ili jarkim nijansama koje će ukrasiti statement modele, blejzer je jedan od proljetnih modnih favorita za kojim ćemo posegnuti gotovo svakodnevno. U ulozi proljetne jakne ili kao dio elegantnog odijela, jedan blejzer u svaki ormar unosi pregršt odličnih outfit ideja.

BLEJZER – PRVI ODJEVNI KOMAD ZA PROLJETNU GARDEROBU

Prošle jeseni nismo se odvajali od blejzera – od kariranih modela do klasika u crnoj boji i trendi favorita u jarkim bojama, od ležernog izdanja u kojem smo ga prebacili preko običnog T-shirta i traperica preko modernog odijela do večernjeg izdanja u kojem je stvarao zanimljivi kontrast u spoju s ženstvenim haljinama. Povratak blejzera na modnu scenu već su najavile prve kolekcije za proljeće, a u našim će kombinacijama svoje mjesto pronaći i prije početka nove sezone, kao savršeni izbor za slojevite kombinacije koje ćemo birati za prijelazno razdoblje, a u kojima će blejzer u spoju s kaputom ili balonerom stvarati efektan look dvostruke jakne.

Od dnevnog do večernjeg looka kada ćemo blejzer prebaciti preko zavodljivog topa ili nositi zakopčan u ulozi topa, od ležernih do formalnih outfita, blejzer će i ovog proljeća biti jedan od ključnih komada unutar svake garderobe. Kako ga nositi tijekom narednih tjedana koji donose prijelazno razdoblje i prve proljetne dane? Dvadeset outfit ideja sa street style scene donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori