Louis Vuitton Men revija – Što je sve Pharrell pripremio i tko je bio u prvim redovima?
Louis Vuitton Men revija – Što je sve Pharrell pripremio i tko je bio u prvim redovima?

Louis Vuitton Men revija – Što je sve Pharrell pripremio i tko je bio u prvim redovima?

Jučer je, u okviru muškog Tjedna mode u Parizu, prezentirana je nova Louis Vuitton Men kolekcija za sezonu proljeće/ljeto ‘25. U prvom redu, ali i prvom planu, bile su internacionalne glazbene zvijezde Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood. LV tim je ove godine odabrao poprilično zanimljivu lokaciju – UNESCO sjedište u “Gradu svjetlosti”.

Čini nam se da je u ovoj kolekciji Pharrell konzistentniji nego u ranijim. Konačno je uhvatio kormilo LV Men broda i nastavlja svoju plovidbu sa dosta više sigurnosti. Ova revija je potvrdila dvije teze; prva je da estetiku Divljeg Zapada prenosimo u 2025. godinu. A druga da odjeća treba biti uniseks. Vjerujem da bi se mnoge žene složile sa mnom jer, iako je riječ o muškoj kolekciji, većinu komada iz kolekcije bi sigurno nosile i žene. Za modne dodatke je to vrlo jasno, sve što Louis Vuitton Men izbaci – možete naći i u ženskim ormarima.

Pharrell finally got it

Nakon tri kolekcije za eminentnu francusku modnu kuću čini nam se da je Pharrell konačno iznjedrio formulu za Louis Vuitton muškarca.

Usprkos činjenici da je odgovoran za trend godine i povratak “estetike Divljeg Zapada”– ovo je sada kompletna kolekcija koja obuhvaća i savršeno dizajnira clean cut odijela. Većina odjeće je do sada bila u sjeni LV Speedy torbe čija se cijena kreće i do milijun eura.

Kroz kolekciju je prezentiran veliki broj modnih dodataka, ali čini nam se da je sada, konačno, dobro dizajnirana odjeća u prvom planu. Louis Vuitton je poznat po logomaniji, što je bio slučaj i za ovu reviju. Čak je i trava bila pokošena u simbolu prepoznatljivih LV kockica.

Central Cee na Louis Vuitton reviju nosio – Nintendo

U prvom redu našli su se pažljivo odabrani gosti, a holy trinity činili su Sabrina Carpenter, Central Cee i Mahmood – smješteni tik jedni pored drugih.

Američka pjevačica i vlasnica hita “Espresso”, ove sezone proživljava high peek svoje dosadašnje karijere. Isto možemo reći i za britanskog repera koji krasi ovomjesečnu naslovnicu magazina Voguea za UK tržište (big deal, indeed).

Mahmood je trenutno jedan od najtraženijih europskih izvođača sa vrlo specifičnim modnim izražajem i njegova involviranost u modna dešavanja sasvim je prirodna i logična stvar.

Pharrell, this season you did everything right. 

Louis Vuitton Men revija
Louis Vuitton Men revija
Louis Vuitton Men revija

Preuzeto s Journal.rs

Foto: Spotlight/Launchmetrics, Instagram / @louisvuitton / @hidden.ny

Učitati još
Zatvori