Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvijek žele biti stylish
Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvijek žele biti stylish

Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvijek žele biti stylish

Modne kolaboracije su svjetski poznate i jedan od načina na koji modni svijet posljednje vrijeme funkcionira. Potrošači se vole povezati s identitetom određenih brendova, a takav mood je najlakše postići kolaboracijom koja odgovara estetici brenda i poruci koju isti želi prenijeti kupcima.

U tom smislu najnovija modna kolaboracija između modne kuće Mona i ikone stila Ive Radić je pomicanje modnih granica na ovim prostorima i stvarno možemo reći jedna suradnja na svjetskoj razini. Zajedničkim snagama i kreativnim idejama osmislili su koncept kolaboracije iz koje je nastala ‘it’ torba. Iva Radić je žena čiji je stilski izričaj nadaleko poznat, njezin istančan stil i sofisticirana estetika su upravo ono što Mona posljednjih godina promovira. Tako da je ova suradnja bila logičan korak koji je samo potvrdio smjer u kojem Mona želi modno komunicirati.

Iva Radić x Mona

Torba Iva Radić x Mona za urbane žene koje se žele istaknuti u masi

Ova torba dizajnom i estetikom namijenjena je ženama koje njeguju klasičan stil s urbanim pomakom. Nije riječ o trendovskom komadu koji će se nositi jednu sezonu, nego vječnom crnom modnom detalju koji će upotpuniti vašu garderobu na pravi način. Mona žena je sofisticirana, glamurozna, uspješna i njezina estetika angažirano komunicira specifičan senzibilitet i modni odabir. Drži do kvalitete i ulaže u komade koji su za one istančanog ukusa koji znaju što žele.

Torbu nastalu iz ove kolaboracije možemo zamisliti na poslovne, uredske kombinacije ali i na casual outfite poput traperica, oversized bijele košulje i elegantnog kaputa. Lijepo će se uklopiti i na urbani sportski streetwear look jer je dizajnirana tako da se može nositi na sve. Stil se ne može kupiti novcem, već se godinama gradi pametnim ulaganjem i estetskim izražavanjem kroz modne detalje. Upravo zbog toga je ova crna torba namijenjena ženama koje se vizualno žele izraziti na pravi način, a ova zima je pravi trenutak za to, a za vlastiti komad možete se predbilježiti na linku.

Savršeno dizajniran, a istovremeno praktičan detalj

Torba je velika i kao takva praktičan detalj koji osim savršenog dizajna ima i funkciju. Zaposlenoj ženi je potrebna velika torba u koju će stati mnogo stvari, a koja će istovremeno izgledati stylish. Mona je sinonim kvalitete, a ova torba je izrađena od najfinije ovčje mekane Napa kože. Riječ je o koži vrhunske kvalitete koja se inače koristi za jakne i to je još jedan od razloga zbog kojeg je ova torba idealan izbor jer je otporna i stvorena da traje. Možemo reći da je ova torba zaista vječni statement komad koji će se u vašem ormaru zadržati godinama jer svaka žena u svojoj garderobi želi posjedovati jednu savršenu crnu torbu, a sve detalje o torbi možete vidjeti na linku.

Trendi doza joj je dodana u detaljima, poput prošivenog motiva sa savršeno izvedenim šavovima, koji je prisutan na cijeloj torbi, a zlatni detalj u vidu logotipa je završni touch koji je dao ‘ono nešto’. Kada govorimo o samoj izradi, pazilo se do najsitnijeg detalja, što ćete i sami primjetiti kada ovu savršenu torbu uzmete u ruke. Riječ je o kolaboraciji za koju možemo reći kako je jedinstvena u smislu modne povijesti na ovim prostorima i ovo je zaista veliki pomak.

Iva Radić x Mona

Crna savršena torba je must have komad za kojim će poludjeti ljubitelji mode diljem regije, stoga si na vrijeme osigurajte statement modni detalj. Za ovu torbu se moguće predbilježiti na listu čekanja na linku jer će biti proizvedena u limitiranoj seriji.

Prodajna mjesta u Hrvatskoj u kojima ćete moći kupiti torbu su: Zagreb – Ilica 38a, City Center one West i Avenue Mall Split – Kralja Tomislava 4 Zadar – Supernova centar

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Style: Mateja Sučević

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Make up: Simona Antonović

Hair: Ante Pažanin

Vizualni identitet: Neva Zidić

Učitati još
Zatvori