Najpopularniji proljetni komadi na Instagramu koje ćete poželjeti u svojoj garderobi

Najpopularniji proljetni komadi na Instagramu koje ćete poželjeti u svojoj garderobi

Baš poput svake nove sezone, proljeće je donijelo nove modne trendove i nove it komade koji će svoje mjesto lako pronaći u svakoj garderobi. Od vječnih klasika koji krase jednostavne i elegancija preko onih najudobnijih basic model koji će se još jednom nametnuti kao savršeni početka svakodnevnih kombinacija do nekih novih favorita koji će privlačiti poglede, prvi dani proljeća najavili su još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas.

Ravno s modnih pista i iz prvih proljetnih popularnih modnih brendova, najnoviji trendovi i najpoželjniji komadi preselili su se na Instagram na kojem su, u kombinacijama popularnih trendseterica, neki od modnih noviteta već zaslužili it status.

IT KOMADI ZA PROLJETNU SEZONU

S naglaskom na raskošnu paletu boja i uzoraka, ali i na one neutralne zemljane tonove, lagane materijale, ali i zanimljive teksture, proljetni modni trendovi i ove su godine donijeli neke od najefektnijih odjevnih komada i modnih dodataka.

Od ženstvenih cvjetnih haljina s dozom francuskog šarma do jednostavnosti minimalizma koja se nakon tek nekoliko sezona ponovno vraća u modni svijet u kolekcijama brendova kao što su The Row, COS i Arket, u svojim prvim proljetnim kombinacijama modne influencerice najavile su najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke koje ćemo ovog proljeća viđati posvuda i poželjeti u svom ormaru.

Iako se na prvi pogled bitno razlikuju, već drugi pogled na najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke za proljetnu sezonu otkriva ono što im je na samom početku sezone osiguralo it status – svestrani karakter koji donosi jednostavnost u stvaranje svakodnevnih kombinacija te klasičan prizvuk iza vrlo modernog i efektnog izgleda inspiriranog najnovijim trendovima zbog kojeg će svoje mjesto pronaći u različitim modnim stilovima i ormarima.

U koje odjevne komade i modne dodatke se isplati investirati ove sezone? Neke od svojih novih modnih favorita modne influencerice pronašle u kolekcijama high street brendova, dok mnogi među njima nose dizajnerski potpis. Ako niste spremni na investiciju, slične modele lako ćete pronaći na policama bitno pristupačnijih brendova. Od high streeta do high enda, u nastavku donosimo pregled dvanaest Instagram favorita za proljeće koje ćete poželjeti u svom ormaru.

ROUJE HALJINE S DOZOM FRANCUSKOG ŠARMA

TOPSHOP SATENSKE SUKNJE

POVRATAK MINIMALIZMA

THE ROW SANDALE S TANKIM REMENČIĆIMA

DIOR SADDLE TORBA

MAŠNE (I DRUGI UKRASI) U KOSI

BOILER KOMBINEZON

MISSOMA ZLATNI NAKIT

RIXO HALJINE SA ŠARENIM UZORCIMA

RASKOŠNE BIJELE BLUZE

H&M STUDIO KOLEKCIJA

TREND ZEMLJANIH TONOVA S NAGLASKOM NA BEŽ NIJANSE

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori