Vraća li se u modu jedan od najomraženijih modela tenisica?
Vraća li se u modu jedan od najomraženijih modela tenisica?

Vraća li se u modu jedan od
najomraženijih modela tenisica?

Kylie Jenner ima ružičastu kosu, indie sleaze je u svačijem rječniku, a naše omiljene slavne osobe koriste Instagram filtere poput Valencie. Ne, ne govorimo o 2010-ima, pričamo o svim događajima koji su se odvili u prva tri tjedna 2024. godine. Nostalgija za zlatnim dobom društvenih mreža na apsolutnom je vrhuncu pa nas ne čudi povratak korijenima bezbrižnog Instagram objavljivanja i diskutabilnih modnih odluka. No, upravo još jedan takav modni fenomen najavljuje svoj veliki povratak, a riječ je o komadu obuće koji nismo očekivali ponovno vidjeti. U pitanju su nijedne druge nego Isabel Marant tenisice s platformom, a već sada predviđamo da je ovo jedan od najvećih modnih trendova koji će nas pratiti ove godine.

Cipele 2012. se vraćaju u 2024. godini

O kultnom statusu Isabel Marant tenisica u 2010-ima svjedoči bezbroj street style lookova slavnih osoba kao što su Beyoncé, Rihanna, Miranda Kerr i Gisele Bündchen. Službeno su proglašene “cipelama 2012.“, a utjecaj koji su imale na modne fanatike tog razdoblja gotovo je nemjerljiv. Uz službeno postignut konsenzus na društvenim mrežama da 2024. nije ništa više od 2014. part 2, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo ovaj legendarni modni fenomen opet vidjeti na našem Instagram feedu.

No, kako to obično biva, naši omiljeni Scandi influenceri bili su nekoliko godina ispred samog trenda. Tijekom proteklih nekoliko godina imali smo povremenu priliku vidjeti ove tenisice na njima, ali pravu snagu njihovog povratka još iščekujemo.

Journal mišljenje: Isabel Marant tenisice s platformom

Kao i kod povratka svakog drugog Y2K trenda, Isabel Marant tenisice nedvojbeno će naići na mnoštvo pozitivnih i (predviđamo znatno više) negativnih reakcija. No, voljeli ih ili mrzili, tenisice s platformom vratile su se na modnu scenu, a kakav će oblik ovaj trend poprimiti, ostaje za vidjeti. Ako nas pitate, Journal redakcija spremna je prihvatiti svaki modni trend koji nas vraća u bezbrižne dane tog razdoblja, a sigurni smo da među vama ima onih koji se slažu s nama.

Učitati još
Zatvori