Srpska make up artistica čiji stil volimo i redovito pratimo na Instagramu

Srpska make up artistica čiji stil volimo i
redovito pratimo na Instagramu

@enajovic

U srpskim modnim i beauty krugovima, dobro je poznato ime Ene Jović. Ena je jedno od najpopularnijih i najtalentiranijih lica tamošnje make up scene, a kao vizažistica, imala je priliku svojim kistovima uređivati i uljepšavati na tisuće lica, više i manje poznatih širokoj javnosti.

Enin rad imale smo priliku pobliže popratiti na jednom beauty eventu u Beogradu, u sklopu kojeg je okupljenom mnoštvu pokazala svoju make up ekspertizu. No, tu njen posao ne staje, jer poznata make up artistica održava svoje masterclassove, snima videa za Youtube kanal na kojem možete otkriti mnoge trikove njene profesije, i k tome je sretna mama.

@enajovic

Redovito ju pratimo na Instagramu, a njen profil osim posla kojim se bavi uvelike karakterizira i moda. Ena ima sjajan stil zbog kojeg volimo svratiti na ovaj profil i otkriti neke nove odjevne kombinacije, redovito u znaku sjajnog srpskog dizajna.

Čak i kada je u najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji, izgleda vrlo cool i karizmatično i definitivno se može zaključiti kako je svladala modnu lekciju ‘kako nositi odjeću, a da ona ne nosi tebe’. Još Eninih kombinacija koje će vas možda inspirirati za svakodnevni stil donosimo u nastavku..

@enajovic
@enajovic
@enajovic
@enajovic
@enajovic
@enajovic
@enajovic
Učitati još
Zatvori