Počelo je veliko sniženje u H&M-u, a mi izdvajamo 20 najljepših komada
Počelo je veliko sniženje u H&M-u, a mi izdvajamo 20 najljepših komada

Počelo je veliko sniženje u H&M-u, a mi
izdvajamo 20 najljepših komada

Polako se bližimo razdoblju velikih sniženja, a neki brendovi su dio asortimana već odlučili staviti na sniženje. Riječ je razdoblju u kojem se isplati uložiti u statement komade koje ćemo dugo nositi. Zimi je potrebno uložiti u kvalitetne predmete koji će trajati godinama i grijati nas od hladnoće. Posebno bismo istaknuli tople jakne ili čizme u koje se uvijek isplati uložiti. Upravo zbog toga donosimo H&M komade na sniženju koji su istovremeno basic i stylish.

H&M prvo veliko sniženje

H&M je brend poznatog dizajna i krojeva koje nosimo već dugi niz godina. U zimskoj kolekcije su ove sezone poseban naglasak stavili na puffer jakne od koji su sad najljepši modeli na sniženju. Riječ je o toplim jaknama s ispunom od perja koje su odlična zimska investicija.

Osim što su tople, ove jakne mogu na kišno vrijeme i kao takve su statement komad koji se isplati imati. Od sniženih komada zapazili smo i duge kapute. Kaput ne možete nositi često kao puffer jaknu, ali uvijek ga je dobro imati u garderobi. Može se nositi na dnevne i poslovne kombinacije. Osim toga, kaput je lijepi dodatak i večernje svečane kombinacije.

Zimske buce su također na sniženju, a nama se bliži sezona skijanja. Upravo zbog toga se isplati u njih uložiti, a možete ih nositi i tijekom hladnih gradskih dana. Buce možete kombinirati na stylish dnevne kombinacije poput traperica i kaputa. Mogu vam biti baza skijaške kombinacije, a ako se volite poigrati modom, možete ih kombinirati i na haljine. H&M nudi i pulovere na sniženju koji su nezaobilazni dio zimskih outfita.

Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o basic komadima koje ćete nositi godinama. Pametnim ulaganjem dovest ćemo vlastitu garderobu do minimalno kvalitetnih komada koje ćemo mijenjati. U nastavku izdvajamo 20 H&M komada na velikom sniženju.

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori