H&M ima svaki ljetni top koji možete poželjeti

H&M ima svaki ljetni top koji
možete poželjeti

Ljeto je stiglo i donijelo sunčane dane, visoke temperature i razigrane modne trendove. Od raskošne palete boje do prozračnih silueta, ljetni komadi nose neodoljivi spoj efektnog izgleda i udobnosti koji i najjednostavnije kombinacije pretvara u odlične ljetne outfite. Uz jednostavne i ležerne, romantične i lepršave, elegantne i zavodljive haljine, lagani top je drugi ljetni favorit i jedan od onih ključnih komada u svakoj garderobi. Ljetni dani vraćaju nas jednostavnosti bijelog topa, upečatljivom izgledu cvjetnih modela, jarkim bojama i uvijek popularnom crnom topu kojem ćemo nositi od jutra do večeri. Baš svaki od najpoželjnijih modela ljetnih topova možete pronaći u kolekciji high street brenda H&M koji donosi pregršt trendi modela.

LJETNI TOP U SREDIŠTU LJETNE H&M KOLEKCIJE

Kao dio ležernih dnevnih, formalnih poslovnih i elegantnih večernjih kombinacija i nezaobilazni komad u svakoj garderobi, ljetni top našao se u središtu ljetne H&M kolekcije koja nas vraća omiljenih ljetnim klasicima, ali i donosi neke nove neodoljive modele koji će osvježiti našu garderobu i transformirati i najjednostavniju ljetnu kombinacije. Bijeli top je ultimativni klasik ljetne sezone kojeg su u novoj H&M kolekciji ukrasili novi detalji, nove siluete i nove teksture. Novi izgled dobio je i crni top koji se u svom najzavodljivijem izdanju spojio s najnježnijim naramenicama i delikatnom čipkom te s krojevima koji otkrivaju leđa.

Uz klasičan izgled bijelih i zavodljivi karakter crnih topova, H&M kolekcija donosi i pregršt modela ukrašenih cvjetnim, točkastim i prugastim uzorcima, jarkim i pastelnim bojama. Uz top na tanke naramenica i ležerne T-shirt modele, H&M topovi ističu se i efektnim krojevima koji otkrivaju ramena i leđa, trendi detaljima poput volana i zanimljivim teksturama koje se osobito ističu kod končanih modela.

Dvadeset najdivnijih H&M topova za dugo toplo ljeto ispred nas izdvojili smo u nastavku, s ostatak pronađite u H&M dućanima ili H&M web shopu.

Učitati još
Zatvori