H&M nas je iznenadio sa sniženjem do 50% – ovo su najbolji komadi

H&M nas je iznenadio sa sniženjem do 50%
– ovo su najbolji komadi

Pravila u modnom svijetu, čini se, ne postoje čak i kad je o sniženjima riječ. Velika sezonska sniženja oduvijek su bila ono što smo iščekivali na kraju svake sezone, a kako bi ispunili mjesece između velikog ljetnog i zimskog sezonskog sniženja, brojni brendovi posljednjih su godina svojem godišnjem planu dodali nekoliko polica na kojima uvijek možete pronaći komade na posebnim popustima te mid-season sniženje koje nam dozu dobrih popusta donosi odmah nakon dolaska prvih kolekcija za aktualnu sezonu.

Iako je jesensko mid-season sniženje već iza nas, a do velikog zimskog sniženja trebat ćemo se strpjeti još nekoliko mjeseci, švedski high street brend H&M iznenadio nas je i s odličnim listopadskim sniženjem.

H&M SNIŽENJE U LISTOPADU

Iako potpuno neočekivano, listopadsko sniženje u high street brendu H&M izazvalo je veliki interes njegovih brojnih obožavatelja. Najveći oduševljenje na policama H&M trgovina bez sumnje su izazvali oni klasični i uvijek popularni jesenski komadi čije vrijeme u našim ormarima tek počinje – ženstvene bluze, elegantni blejzeri i hlače trendi kroja poželjet ćete odmah dodati u svoju košaricu. Uz klasike, neočekivano H&M sniženje donosi i pregršt trendi modela po znatno sniženim cijenama, a popusti nisu zaobišli ni modne dodatke.

S hladnim danima ispred nas, jesenski komadi oni su koji će izazvati najveći interes na aktualnom H&M sniženju, no ako vam se bliži putovanje u toplije krajeve na listopadskom sniženju lako ćete pronaći i nekoliko laganih modela.

Što sve nudi aktulano H&M sniženje? Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a sve odjevne komade i modne dodatke možete pronaći u H&M trgovinama i web shopu.

Učitati još
Zatvori