H&M ima sniženje do 70% – ovo su najbolji modeli koje smo pronašli u njihovom online shopu

H&M ima sniženje do 70% – ovo su najbolji modeli koje smo pronašli u njihovom online shopu

Vrijeme je za shopping! Iako jesenska sezone tek započela, modni brendovi i online shopovi već su krenuli s prvim jesenskim sniženjem koje je donijelo neočekivano dobre popuste i ponude.

Iako su postala sinonim za shopping groznicu i nepromišljeno kupovanje potaknuto visokim popustima i niskim cijenama, sniženja zapravo mogu biti savršena prilika da na policama omiljenih modnih trgovina potražimo sve one odjevne komade kojima ćemo se uvijek iznova vraćati, koji će biti osnova naše garderobe i koji su sada pristupačniji no ikad.

HIGH STREET BREND H&M IMA ODLIČNO SNIŽENJE

Jedan od brendova koji nas je iznenadio neočekivanim sniženjem je švedski high street brend H&M. Odlični popusti na odabrane odjevne komade i modne dodatke iz jesenske kolekcije istaknuli su modele među kojima ćemo pronaći sve što nam treba kako bismo zaokružili jesensku garderobu, zamijenili stare basic modele novima ili čak pronaći prve zimske favorite.

Od midi haljina koje će biti jedan od najženstvenijih jesenskih i zimskih favorita preko pletiva u klasičnom izdanju do jesenskih i zimskih jakni i kaputa, H&M sniženje najpopularnije odjevne komade i modne dodatke u svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi sada donosi s cijenama nižim i do 70%. Osim ženske kolekcije, na neočekivanom H&M sniženju trenutno su i muška, dječja te home kolekcija.

U nastavku smo izdvojili 25 naših favorita, a cijelu ponudu sniženih modela za jesen i zimu možete istražiti na hm.com.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori