Odlične shaping badiće koji laskaju svakoj figuri možete naći u H&M-u

Odlične shaping badiće koji laskaju svakoj
figuri možete naći u H&M-u

Sezona kupaćih kostima tek će se zahuktati, a iako nas je hladnoća proteklih mjeseci u mislima odvajala od osunčanih pješčanih plaža, H&M je odavno predstavio najnovije stilove badića za ljeto 2018.

H&M shaping kupaći kostimi

Možda najbolja novost je ta da je poznati švedski brend svoju ponudu kupaćih kostima upotpunio shaping modelima badića, koji za zadatak imaju oblikovati svaku figuru. Trenutno je u ponudi 10-ak stilova ovih badića koji oblikuju, a među njima je najviše onih jednodijelnih.

Crni jednodijelni kostim klasik je u koji vrijedi investirati i koji istovremeno također laska većini figura, pa ne čudi da je u svoju shaping kolekciju H&M uvrstio čak i bezvremenske crne modele. Tu su još i badići na prugasti i tropski print, a jednodijelnim kostimima pridružuju se i dvodijelni, s gaćicama visokog struka, koji imaju snažnu retro vibru. Nove modele koji laskaju figuri pogledajte u nastavku.

hmgoepprod (18) hmgoepprod (17) hmgoepprod (16) hmprod (1) hmgoepprod (15) hmgoepprod (14) hmgoepprod (13) hmgoepprod (12)

Foto: H&M, Instagram

Učitati još
Zatvori