H&M-ova plisirana suknja koju viđamo posvuda

H&M-ova plisirana suknja
koju viđamo posvuda

H&M Trend kolekcija u jesensko-zimskoj sezoni iznjedrila je pregršt ‘statement’ komada koji su svoje mjesto pronašli u garderobama trendseterica, ali i na fotografijama njihovih Instagram profila. H&M-ove midi haljine s printom bile su veliki hit, baš kao i veseli karirani kaput oversized kroja koji se vrlo brzo rasprodao. Nesumnjivo solidne prodajne rezultate, švedski high street brend trenutno ostvaruje s jednom jako chic plisiranom suknjom, koja je ipak ponešto drugačija od većine plisiranih modela koje ste vidjeli ove sezone.

Suknja je privukla pozornost blogerica i influencerica sa svih strana svijeta, od Skandinavije do Amerike, a dobra je vijest da su sve njene veličine i dalje dostupne u H&M-u, odnosno u njegovom webshopu.

I nama se svidjela na prvi pogled, što zbog asimetričnog kroja koji je sam po sebi vrlo efektan, a što zbog atraktivnog spoja crne i bijele boje na ovakvom komadu. Tu je, naravno, i taj plisirani trenutak koji ovu suknju čini vrlo ženstvenom i chic, a ona sama postaje zvijezda vaše kombinacije, bez obzira na to što drugo nosili.

Jedan ovakav ‘statement’ komad uvijek je dobro imati u ormaru i na njega računati u svim onim situacijama koje od vas zahtijevaju nešto zanimljiviji ili profinjeniji styling no uobičajeno. Naposljetku, plisirana suknja spašava stvar i onda kada nemate ideju što odjenuti. Ako se pita trendseterice, jedino što fali kombinacijama s crno-bijelom plisiranom suknjom, ove su sezone crveni detalji. Primjerice, crvene sock čizmice ili crvena torba preko ramena. No u stilsku igru možete uključiti i bilo koju drugu boju u kojoj se osjećate dobro, a na kraju krajeva i sasvim crno-bijeli look odisat će nenametljivom elegancijom.

H&M plisirana suknja sezone: 

hmgoepprod

hmgoepprod (2) hmgoepprod (1)

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori