Svi H&M komadi koje ćete poželjeti za plažu, a nisu badići

Svi H&M komadi koje ćete poželjeti
za plažu, a nisu badići

Prvi sunčani i topli proljetni dani neke od nas već su izmamili na plažu, no sezona godišnjih odmora i izležavanja na uz more jer tek ispred nas. Osim odabira destinacije i planiranje svih onih nezaobilaznih stvari poput smještaja, prijevoza i budžeta, planiranje garderobe nalazi se visoko na našem popisu prioriteta. Garderoba stvorena za godišnji odmor u toplim krajevima započinje s odabirom savršenog kupaćeg kostima. Ipak, čak će vam i za odlazak na plažu i uživanje uz more trebati više od kupaćeg kostima.

Bilo da ste u potrazi za savršenim prozračnim komadom koji ćete prebaciti preko kupaćeg kostima, šeširom koji će vas zaštiti od sunca ili ručnikom privlačnog uzorka na kojem ćete uživati cijeli dan, high street brend H&M donosi baš sve što ovog ljeta možete poželjeti.

H&M IMA SVE ŠTO VAM TREBA ZA PLAŽU

Posljednja u nizu odličnih kolekcija koje je poznati švedski high street brend H&M pripremio za proljeće i ljeto, a koje su već stigle na police njihovih dućana diljem svijeta istaknula se kolekcija koja donosi sve što vam ovog ljeta može zatrebati za odmor na plaži. Od velikih ručnika na kojima ćemo hvatati zrake sunca i preplanulu put do prozračnih kaftana, saronga, tunika i haljina koje ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima i šešira koji će osim zaštite u jednostavnost naših kombinacija za plažu unijeti dozu glamura.

Uz nekoliko modela u jarkim bojama koje su se još jednom istaknule kao jedan od najpoželjnijih trendova za tople dane, H&M je za svoju kolekciju modela stvorenih za odmor u toplim krajevima uz more odabrao jednostavnu paletu koja u središte kolekcije stavlja nijanse plave boje, donosi kombinaciju omiljenih (ne)boja i detalje u nijansama bež i svjetlosmeđe boje koja krasi popularne slamnate šešire i torbe-košare.

Ako još niste počeli planirati svoju garderobu za godišnji odmor ili ste u potrazi za onih nekoliko ključnih ljetnih komada koji vam još nedostaju, u nastavku donosimo izbor divnih ljetnih modela s potpisom high street brenda H&M.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori