Nova H&M kolekcija donosi divne proljetne komade u nijansama plave

Nova H&M kolekcija donosi divne
proljetne komade u nijansama plave

Sve smo bliže proljetnoj sezoni, a približavanje njenog početka najavile su i brojne proljetne kolekcije koje su već stigle u naše omiljene modne trgovine. U pregršt novih odjevnih komada, modnih dodataka i neodoljivih trendova, modni svijet najavio je još jednu uzbudljivu sezonu koju će obilježiti lagani materijali, spoje klasika i nekih novih favorite te raskošne palete boja u kojoj su se kao jedan od najvećih trendova istaknule nijanse plave boje.

LEŽERNI TREND ZA PROLJETNU SEZONU

Od nježnih pastelnih tonova preko raskošne pariško plave do dubokih tamnoplavih nijansi, plava boja je savršeni dodatak svakoj garderobi. Iako plava boja svoju popularnost zadržava iz sezone u sezone u omiljenim modernim klasicima poput plavih traperica i plave košulje, proljetna sezona ove će godine staviti veliki naglasak na nijanse plave.

Upravo je kombinacija njezinog klasičnog karaktera i modernog izgleda ono što plavu boju ističe kao izbor jednostavan za kombiniranje. Dok će se vibrantne nijanse plave uvijek istaknuti, hladniji plavi tonovi će s jednako lakoćom odigrati ulogu neutralnog izbora koji će se slagati s gotovo svim bojama i uzorcima.

PLAVA BOJA U PREGRŠT DIVNIH H&M ODJEVNIH KOMADA

Istovremeno svestrane poput neutralnih tonova, suptilne poput zemljanih i efektne poput najpoželjnijih jarkih i pastelnih nijansi, nijanse plave jedan su od najpoželjnijih trendova za nadolazeće proljetne dane. U H&M kolekciji za novu sezonu plava boja obojala je one omiljene ležerne modele poput traper hlača, košulja, jakna i haljina u kojima ćemo provesti proljeće, ali i nekoliko elegantnijih odjevnih komada poput midi haljina i bluza koje će unijeti dozu svježine u poslovnu garderobu i formalnim kombinacijama dati moderni pomak.

Najpoželjnije odjevne komade u nijansama plave boje iz H&M kolekcije koja je na najbolji mogući način, s dozom ležernosti i elegancije, najavila proljetnu sezonu izdvojili smo u nastavku.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori