H&M komadi iz nove kolekcije koji su već osvojili trendseterice

H&M komadi iz nove kolekcije koji su
već osvojili trendseterice

Street style scena još uvijek uživa u velikoj popularnosti unutar modnog svijeta, a njezine zvijezde su neke nove it djevojke koje trendi komade nose na drugačiji, ali istovremeno i mnogima pristupačniji i bliži način. Iako se unutar njihovih ormara nalaze komadi luksuzni modnih kuća, nove it djevojke ne zaziru od high street brendova. Švedski high street brend H&M jedan je od omiljenih high street brendova u čijim istovremeno pristupačnim i trendi modelima popularne trendseterice pronalaze svoje nove favorite svake sezone.

Iako se još uvijek nalazimo u zimskoj garderobi, it djevojke su već započele kreirati onu proljetnu. Mnoge od njih još jednom su se okrenule high street brendovima, a neke od najboljih proljetnih modela još jednom su našle u prvoj proljetnoj H&M kolekciji.

PRVI PROLJETNI H&M FAVORITI

Prva proljetna H&M kolekcija donosi proljetne favorite u novom, osvježenom izdanju. Od elegantnih klasičnih krojeva do jednostavnih basic modela, proljetni modeli osvježeni su aktualnim modnim trendovima među kojima su se istaknuli prugasti i karirani uzorci te igra silueta i tekstura. Prije nego što su mnogi među nama zavirili među police s prvim proljetnim kolekcijama, trendseterice su već pronašle svoje proljetne high street favorite. Najnoviji trendi komadi iz H&M-a ne samo da su svoje mjesto pronašli u ormarima popularnih it djevojaka, već su se istaknuli unutar njihovih kombinacija koje spajaju zimske favorite i nove proljetne modele. Karirani blejzer zamijenio je lagani karirani kaput, skinny traperice hlače širokih nogavica, a umjesto za raskošnim zagasitim bojama posegnule su za vibrantnim jarkim nijansama.

Prve proljetne H&M favorite koji su već osvojili trendseterice za vas smo pronašli i izdvojili u nastavku.

KARIRANI PROLJETNI KAPUT

 

PRUGASTO ODIJELO

HALJINE U PLAVIM NIJANSAMA

PLISIRANA SUKNJA

HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA

PRUGASTA KOŠULJA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori