Najpoželjnija cvjetna haljina iz H&M-a

Najpoželjnija cvjetna
haljina iz H&M-a

Nakon raskošnog brokata i floralnih motiva u zagasitim bojama koji su obilježili jesen i zimu, početak proljetne sezona vraća nas cvjetnom uzorku u njegovom prozračnom i razigranom izdanju. U pastelnim i jarkim bojama na neutralnoj podlozi, novi cvjetni uzorci ukrasili su neke od najšarmantnijih i najpoželjnijih proljetnih modela među kojima su se kao svestrani izbor za svaku proljetnu garderobu ponovno istaknule haljine. Od jednostavnih dnevnih modela do elegantnih večernjih haljina s našivenim cvjetnim motivima, cvjetne haljine jedan su od najsjajnijih zvijezda gotovo svake proljetne kolekcije.

NAJPOŽELJNIJA CVJETNA HALJINA

Među bezbroj različitih cvjetnih haljina koje su donijele high end i high street kolekcije, na samom početku nove sezone istaknulo se nekoliko najpoželjnijih modela. Među njima našla se i cvjetna haljina iz proljetne kolekcije high street brenda H&M. Iako jednostavna i nenametljiva,  cvjetna košulja-haljina midi dužine mnogima je zapela za oko kao savršeni komad kako za prijelazno razdoblje, tako i za ostatak proljetne sezone. Osim klasičnog modela, ovaj it model haljine ističe se i savršenom, istovremeno neutralnom i osvježavajućom kombinacijom boja – na nježnoj nijansi senf boje posuti su grozdovi sitnih bijeli cvjetova na tankim crnim peteljkama.

Objavu dijeli Anh S (@9to5chic)

Bilo je dovoljno nekoliko tjedana da se ovaj proljetni model nađe u kombinacijama it djevojaka i nestane s polica. Cvjetna haljina iz H&M-a, jedan od najpoželjnijih modela sezone, trenutno je rasprodana u online shopu brenda u svim veličinama. I dok će oni najsretniji možda pronaći nekoliko preostalih komada u H&M dućanima, online shop nudi vam opciju da se stavite na listu čekanja kako bi vas obavijestili o njezinom vrlo vjerojatnom povratku. Cvjetnu haljinu možete pronaći ovdje.

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori