Hlače u vibrantnim bojama koje ćemo nositi u trendi ljetnim kombinacijama
Hlače u vibrantnim bojama koje ćemo nositi u trendi ljetnim kombinacijama

Hlače u vibrantnim bojama koje ćemo nositi
u trendi ljetnim kombinacijama

Ljetne kolekcije su došle u omiljene trgovine, a koje komade ćete odabrati, ovisi o outfitima koje želite kreirati na novu sezonu. Modni naglasak je na bojama i uzorcima te color blocking kombinacijama.

Veselimo se dolasku toplijih dana i kreiranju nešto jednostavnijih kombinacija koje ćemo začiniti posebnim modnim detaljima. Stil se gradi upravo pomoću modnih detalja koji kombinaciji daju ‘ono nešto’. U moru izbora i trendova koji su došli nama se posebno sviđaju hlače s uzorkom. Kombiniranje ovog komada je pomalo zahtjevno, ali u sinergiji s basic detaljima može izgledati stylish.

Hlače s uzorkom – ‘it’ odabir za ljetne dnevne kombinacije

Hlače s uzorkom se nose godinama s razdobljima manje i veće popularnosti. S obzirom na to kako smo posljednjih godina slagali neutralne kombinacije, novi trendovima u kojima prevladavaju boje su nam pravo osvježenje. Upravo zbog toga predlažemo hlače s uzorkom koje će osvježiti vaše outfite na pravi način. Odabirom upečatljivih modni detalji i basic kombinaciju možete personalizirati i prilagoditi vašem modnom izričaju.

Modeli hlača s uzorkom dolaze u raznim krojevima. Možete se odlučiti na slip model, chino kao klasik ili pak culotte model. Kada govorimo o materijalima, hlače su prisutne u traper materijalu, lanu i ostalim prozračnim materijalima koji su imitacija svile. Prozračne hlače s uzorkom možete iskombinirati na isti takav blejzer i stvoriti outfit koji je idealan i za svečane prigode.

Trendi i upečatljive kombinacije

Hlače s uzorkom možete kombinirati za dnevne i večernje outfite. Lijepo će se uklopiti s traper oversized košuljom, blejzerom i tenisicama. No, možete ih kombinirati i na bijelu košulju i capri sandale i tako kreirati sofisticiranu kombinaciju u kojoj možete i na poslovni sastanak.

Za večernje outfite predlažemo hlače s uzorkom u sinergiji s crop topom i cipelama na petu. Komad koji je nosiv i isplati ga se imati u garderobi. U nastavku izdvajamo najljepše modele hlača s uzorkom koje ćete moći kombinirati na ostale proljetne komade.

bershka
bershka
bershka
ganni
ganni
ganni
ganni
monki
monki
monki
monki
monki
pull & bear
pull & bear
pull & bear
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Ganni, Pull & Bear, Monki.

Učitati još
Zatvori