Hlače s uzorkom su najpoželjniji detalj proljetne garderobe
Hlače s uzorkom su najpoželjniji detalj proljetne garderobe

Hlače s uzorkom su najpoželjniji
detalj proljetne garderobe

Proljetne kolekcije su došle u omiljene trgovine, a koje komade ćete odabrati, ovisi o outfitima koje želite kreirati na proljeće. Modni naglasak je na bojama i uzorcima te color blocking kombinacijama. Veselimo se dolasku toplijih dana i kreiranju nešto jednostavnijih kombinacija koje ćemo začiniti posebnim modnim detaljima. Stil se gradi upravo pomoću modnih detalja koji kombinaciji daju ‘ono nešto’. U moru izbora i trendova koji su došli nama se posebno sviđaju hlače s uzorkom. Kombiniranje ovog komada je pomalo zahtjevno, ali u sinergiji s basic detaljima može izgledati stylish.

Hlače s uzorkom – ‘it’ odabir za proljetne dnevne kombinacije

Hlače s uzorkom se nose godinama s razdobljima manje i veće popularnosti. S obzirom na to kako smo posljednjih godina slagali neutralne kombinacije, novi trendovima u kojima prevladavaju boje su nam pravo osvježenje. Upravo zbog toga predlažemo hlače s uzorkom koje će osvježiti vaše outfite na pravi način. Odabirom upečatljivih modni detalji i basic kombinaciju možete personalizirati i prilagoditi vašem modnom izričaju.

Modeli hlača s uzorkom dolaze u raznim krojevima. Možete se odlučiti na slip model, chino kao klasik ili pak culotte model. Kada govorimo o materijalima, hlače su prisutne u traper materijalu, lanu i ostalim prozračnim materijalima koji su imitacija svile. Prozračne hlače s uzorkom možete iskombinirati na isti takav blejzer i stvoriti outfit koji je idealan i za svečane prigode.

Trendi i upečatljive kombinacije

Hlače s uzorkom možete kombinirati za dnevne i večernje outfite. Lijepo će se uklopiti s traper oversized košuljom, blejzerom i tenisicama. No, možete ih kombinirati i na bijelu košulju i balerinke i tako kreirati sofisticiranu kombinaciju u kojoj možete i na poslovni sastanak.

Za večernje outfite predlažemo hlače s uzorkom u sinergiji s crop topom i cipelama na petu. Komad koji je nosiv i isplati ga se imati u garderobi. U nastavku izdvajamo najljepše modele hlača s uzorkom koje ćete moći kombinirati na ostale proljetne komade.

cos
cos
cos
cos
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
monki
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@lucywilliams02, @pernilleteisbaek, @__mmaxinewylde), Zara, Mango, MONKI, Cos.

Učitati još
Zatvori