Već znamo koja je najpoželjnija rupičasta bluza za proljeće

Već znamo koja je najpoželjnija
rupičasta bluza za proljeće

Otkako su se pojavile u kolekcijama modnih brendova prije nekoliko sezona, rupičaste košulje i bluze zaludile su modni svijet. Sada je već jasno kako bez njih ne može proći niti jedna toplija sezona, pa iznimka neće biti ni nadolazeće proljeće. Iako je sezona sniženja i rasprodaje zimskih kolekcija trenutno u punom jeku, modni brendovi već nam daju naznake proljetnih odjevnih noviteta i trendova koji će dominirati toplijom sezonom. Među tim noviteta primjećujemo, naravno, i divne rupičaste bluze, a svojoj publici ovih ih je dana predstavio i poznati modni brend Mango, u čijoj smo novoj kolekciji pronašle jedan zbilja divan model.

Predivna rupičasta bluza brenda Mango

Bijela rupičasta bluza predstavlja trendi update klasične bijele košulje, koji ima vrlo romantičan prizvuk. Klasična, a efektna, ova bluza savršeni je dodatak proljetnoj garderobi jer ide uz sve i k tome je nosiva u niz različitih prigoda, od ležernih do formalnijih. Sve ovisi o tome kako ju kombinirate, no jednom kada ju nabavite, garantiramo da će vam biti jedan od omiljenih komada za kojim ćete redovito posezati. Mi ovu Mango ljepoticu već zamišljamo u kombinaciji s trapericama trapez kroja i nekoliko boho detalja u zemljanim tonovima.

Bluza s rupičastim detaljima iz Manga nalazi se u novoj Online Exclusive kolekciji brenda, a kupiti ju možete po cijeni od 349,90 kuna.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori