Najbolji odjevni komadi do 200 kuna uz pomoć kojih ćemo osvježiti garderodu za jesensku sezonu

Najbolji odjevni komadi do 200 kuna uz pomoć kojih ćemo osvježiti garderodu za jesensku sezonu

Ispred nas je nova modna sezona. Poznate modne kuće, popularni dizajneri i omiljeni high street brendovi u svojim su jesenskim kolekcijama predstavili nove modne priče s naglaskom na nove trendove, bogatu paletu boja i uzoraka, tople materijale i raskošne teksture koji savršeno prenose atmosferu jesenske sezone. Dolazak nove sezone sa sobom donosi i želju da osvježimo garderobu, ali po mogućnosti bez velike investicije.

Kako osvježiti jesensku garderobu unutar svakog budžeta?

Davno smo naučili da se dobar stil ne krije u skupim komadima, već u načinu na koji ih spajamo u kombinacije koje otkrivaju našu individualnost i kreativnost te u samopouzdanju s kojim ih nosimo. U potrazi za najboljim proljetnim i ljetnim modnim novitetima koji će, uz minimalan budžet, u trenu osvježiti i začiniti našu garderobu, zavirili smo u kolekcije high street brendova.

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2020. u najnovijim high street kolekcijama istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu, odjevni komadi s high street potpisom izgledaju odlično. Osim što će vas osvojiti efektnim izgledom, high street kolekcije za jesen ističu se i pristupačnim cijenama. Bez obzira na budžet koji imate za jesensko osvježenje garderobe, u omiljenim high street trgovinama bez sumnje ćete pronaći sve što vam nedostaje u ormaru za nadolazeću sezonu.

Najbolji odjevni komadi za jesen do 200 kuna

Od efektnih košulja do klasičnih hlača, od svestranih haljina do nezaobilaznog pletiva, u nastavku donosimo izbor najboljih odjevnih komada s high streeta čije cijene ne prelaze 200 kuna.


Mango


Bershka


Pull & Bear


Zara


Reserved

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear, Reserved, Zara

Učitati još
Zatvori