Efektne i elegantne high street haljine koje ćemo nositi od jutra do večeri

Efektne i elegantne high street haljine koje
ćemo nositi od jutra do večeri

Uz trendove čije vrijeme tek dolazi, prijelazno razdoblje i prvi proljetni dani vratit će nas i starim modnim favoritima – najtoplije zimske kapute zamijenit će klasični blejzer s trendi pomakom, tople pulovere cool T-shirt, dok će traperice još uvijek ostati savršeni početak svake ležerne kombinacije. Uz klasike i ležerne basic modele, u središtu proljetnog ormara naći će se i elegantne i efektne haljine koje ćemo birati za svaku priliku i nositi od jutra do večeri.

Savršeni modni odgovor na svaku priliku

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratite u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka. Odlične modele lako ćemo pronaći u high street kolekcijama.

High street haljine stvorene za proljetne dane

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, high street haljine će biti apsolutni modni favorit za proljeće. Kao prvi ženstveni favorit za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane kada će svježina još uvijek biti u zraku, a proljetne jakne i kaputi nezaobilazni dio svake kombinacije istaknut će se haljine od finog tankog pletiva koje donose savršeni spoj topline i elegancije. U ormare će se brzo vratiti i modeli na preklop te košulja-haljine u kojima ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom, najpopularnije haljine za proljetnu sezonu donose i nekoliko jednako neodoljivih kolorističkih izbora – za sve ljubitelje minimalnog stila modne kuće i brendovi već su u prvim proljetnim kolekcijama donijeli malu crnu haljinu u novom, još boljem i modernijem izdanju, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim modelima ukrašenim šarmantnim uzorcima.

Najbolje high street haljine koje ćemo ovog proljeća nositi od jutra do večeri izdvojile smo u nastavku!

Mango

H&M

Massimo Dutti

Zara

Warehouse

COS

Edited

Foto: Instagram, COS, Edited, H&M, Mango, Massimo Dutti, Warehouse, Zara

Učitati još
Zatvori