High street haljine koje ćemo nositi i na gradskim ulicama i na plažama

High street haljine koje ćemo nositi i na
gradskim ulicama i na plažama

Prozračne i elegantne, haljine su jedan od odjevnih komada koji će obilježiti ljetnu sezonu. S dugim toplim ljetom ispred nas, vrijeme je da svojoj garderobi dodamo nekoliko jednostavnih i svestranih modela koji će u trenu stvoriti savršeni look za dnevne i večernje prilike. Modne kuće, dizajneri i brendovi u svojim ljetnim kolekcijama istaknuli su raskoš modela među kojima će baš svatko pronaći svoju savršenu ljetnu haljinu. Od jednostavnosti bijele košulja-haljine do sofisticiranog karaktera koji krasi one najsvečanije modele stvorene za sve posebne prilike koje donosi ljeto, haljine su i ovog ljeta zablistale kao glavna zvijezda svake kolekcije.

Ljetne haljine za grad i plažu

U svijetu ljetnih haljina nema strogih pravila. Od mini do maxi modela, raskošnih izvezenih dekoracije i ležerne elegancije lana, što prozračnije, što šarmantnije i što svestranije ono je što tražimo u savršenoj ljetnoj haljini. U potrazi za modelom koji ćemo nositi na gradskim ulicama, ali koji će istovremeno postati savršeni komad za ljetovanje istaknule su se neodoljivo lagane haljine za plažu.

H&M

S dozom elegancije, haljine za plažu u svaki ljetni ormar unose sve što možemo poželjeti u ljetnoj haljini. Najlaganiji materijali savršeno će pristajati vrućim ljetnim danima, dok će se raskošne boje i uzorci te krojevi klasičnih linija pobrinuti za njih svestran karakter zahvaljujući kojemu ćemo ih u nekoliko brzih promjena modnih dodataka i šminke pretvoriti iz dnevnog i večernji look, iz kombinacije za plažu u kombinaciju za uličnu modnu pistu.

Tridesetak neodoljivih modela koji će biti početak vaše garderobe za odmor uz obalu mora, ali koji će istovremeno biti vaš apsolutni favorit za najtoplije dane na užarenom gradskom asfaltu, izdvojili smo u nastavku.

Mango
Zara
COS
& Other Stories
& Other Stories
COS
Mango
Bershka
Mango
H&M
Bershka
& Other Stories
Zara
Oysho
Zara
H&M
Mango
Zara
COS
H&M
Stradivarius
Oysho
Mango
H&M
Zara
Oysho
& Other Stories
H&M
Stradivarius
Bershka
Stradivarius
H&M
Mango

Foto: Instagram, Arket, Bershka, COS, H&M, Mango, Oysho, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori