High street haljine i kombinezoni za novu sezonu vjenčanja

High street haljine i kombinezoni za
novu sezonu vjenčanja

@margoandme

Iza nas su prvi dani 2019. godine, a ispred nas nova sezona dobrih provoda i svečanosti među kojima će se kao najposebnija od svih posebnih dana i prilika istaknuti vjenčanja. Iako će prava sezona vjenčanja započeti se zahuktati s prvim proljetnim danima, a svoj vrhunac doživjeti za tijekom ljetnih dana, vjenčanja su odavno prestala biti rezervirana samo za sunčane i tople dane. Ako ćete uskoro biti gost na vjenčanju, sigurno ste u potrazi za savršenim outfitom u kojoj ćete se osjećati dobro, izgledati odlično, ali ne i zasjeniti mladenku.

Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje u vašem kalendaru ili sličan svečani događaj ni ove godine ne morate tražiti dalje od high street brendova koji su u svojim prvim kolekcijama za 2019. godinu najavili proljetne trendove i donijeli odlične odjevne komade s dozom elegancije koja će savršeno pristajati svečanoj prilici poput vjenčanja.

HALJINE I KOMBINEZONI ZA VJENČANJA U 2019.

High street brendovi još jednom su spojili klasične krojeve, neutralne boje i trendi detalje kako bi stvorili elegantne kreacije za posebne prilike. Jednako elegantni, ali mnogo pristupačniji, high street modeli ženstvenih haljina, sofisticiranih kombinezona i klasičnih odijela izbor su s kojim ne možete pogriješiti.

Sezane

Neutralne boje, izuzev bijele koja je rezervirana za mladu, i dalje će biti omiljeni izbor mnogih. Elegantne haljine i kombinezoni s dozom sofisticiranosti u crnoj kao vječnom klasiku izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Uz crnu, nove kolekcije su još jednom istaknule crvenu boju kao savršeni izbor za svečane modele. Ipak, glavne zvijezde među najelegantnijim modelima haljina, kombinezona i odijela ovog proljeća dolaze u raskošnim jarkim i pastelnim bojama. Najromantičnije modele su ukrasili floralni motivi, dok su se saten, svila, čipka i prozračni šifon donijeli elegantni izgled pristupačnih high street modelima.

Najbolje haljine i kombinezone za sva vjenčanja koja va donosi početak 2019. izdvojili smo u nastavku.

Sezane

Sezane

Rouje

Rouje

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Reformation

Reformation

Ted Baker

Whistles

Gestuz

Forever New

Realisation Par

Realisation Par

Realisation Par

Realisation Par

Lace & Beads

Warehouse

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Realisation Par, Reformation, Rouje, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori