High end vs. high street: odjevni komad koji je obilježio 2020. godinu

High end vs. high street: odjevni komad
koji je obilježio 2020. godinu

S promjenom svakodnevice, brojni modni brendovi promijenili su svoj pristup kreiranju kolekcija te predstavili neke od najljepših ležernih modela. Iako loungewear i athleisure nisu ništa novo u modnom svijetu, ove su se sezone po prvi put našli u središtu modnih trendova i gotovo svake kolekcije. Novi trendi modeli kreirani za novu svakodnevicu u kojoj dane provodimo kod kuće, ali se u svojim udobnim modnim favoritima još uvijek želimo osjećati dobro te imati mogućnost da u njima izađemo do dućana, u šetnju ili se spojimo na online predavanje ili sastanak.

Uz pletivo u najležernijem izdanju i basic favorite poput tajica i T-shirtica, kao najpopularniji odjevni komad ne samo ove sezone, već ove godine, istaknula se neodoljivo udobna i cool trenirka.

Trenirka kao ultimativni modni favorit 2020.

U luksuznim materijalima poput kašmira i finog pamuka koji su transformirali jednostavne krojeve sportske trenirke i dali im novi, elegantniji look te spojena s omiljenim blejzerom, trenirka je svoj put našla čak i do nove, ležerne i moderne poslovne garderobe. Osim kao dio ležernih i poslovnih kombinacija, trenirka je u svojem najudobnijem izdanju stvorila savršeni kućni look za brojne dane koje smo ove godine proveli kod kuće.

Od modela koje krase jednostavni krojevi i neutralne boje do modela s trendi pomakom u najpoželjnijim bojama i uzorcima, neočekivanim detaljima i novim krojevima, trenirka je ove godine svoje mjesto pronašla ne samo u svakom ormaru, već i u svakoj kolekciji – od high enda do high streeta.

High end vs. high street: trendi trenirka

Kao jedan od najpoželjnijih modnih favorita 2020. godine istaknula se Pangaia trenirka koja je još na proljeće osvojila Instagram. Uz Pangaia modele u različitim bojama i nekoliko različitih modela, na listi najpoželjnijih brzo su se istaknule i trenirke s potpisom brenda The Frankie Shopa. Osim modela s potpisom high end brendova za koje ćete morati izdvojiti malo više, odlične modele trenirka ove smo godine lako pronalazili i u kolekcijama high street brendova među kojima su se trenirke brendova H&M i Pull & Bear istaknule kao najpopularnije pristupačno izdanje omiljenog modnog favorita godine.

High end: The Frankie Shop

The Frankie Shop trenirka 2020.
The Frankie Shop trenirka 2020.
The Frankie Shop trenirka 2020.

High end: Pangaia

Pangaia trenirka 2020.
Pangaia trenirka 2020.

High street: H&M

H&M trenirka 2020.
H&M trenirka 2020.
H&M trenirka 2020.

High street: Pull & Bear

Pull&Bear trenirka 2020.
Pull&Bear trenirka 2020.
Pull&Bear trenirka 2020.

Foto: Instagram, H&M, Pangaia, Pull&Bear, The Frankie Shop

Učitati još
Zatvori