7 savršenih: trenirka u kojoj ćemo provesti cijelu zimu

Od nezaboravnih kombinacija pop zvijezda iz 1990ih i s početka 2000ih do street style kombinacija u kojima je pokazala svoje novo lice, trenirka je jedan od neizostavnih modela unutar svakog ormara. Modnu scenu osvojila je svojim cool, urbanim izgledom, a svojom se udobnošću nametnula kao odjevna kombinacija koju zapravo obožavamo nositi.

Sve što nam treba za udobnu zimu je – trenirka

Sve popularniji athleisure trend sportske komade je pretvorio u savršeni ležerni dodatak svakoj garderobi, a u isticanju trenirke kao jednog od najpoželjnijih modela tog najudobnijeg trenda pomogle su i poznate modne kuće koje su trenirku dodale u svoje luksuzne kolekcije. Odjednom trenirke smo viđali u svim mogućim kombinacijama. Iako smo ju donedavno smatrali dijelom sportske garderobe, trenirka je novi modni favorit koji ćemo nositi tijekom zimskih mjeseci nositi uvijek i svugdje. Kao najpopularnija za hladne dane istaknula se crna trenirka.

7 savršenih: svestrana i udobna crna trenirka

Umjesto male crne haljine, u središtu našeg zimskog ormara istaknut će se udobna crna trenirka. S obzirom da ćemo većinu slobodnog vremena provoditi kod kuće, a mnogi među nama već su i ured preselili u svoj dom, trenirka će biti idealni izbor za svakodnevne ležerne kombinacije. I dok će joj ugodni, meki i topli materijali dati udobnost, crna boja dat će joj svestrani karakter i sređeniji dojam zbog čega ćemo ju obožavati nositi i izvan svojih domova.

Od cool izdanja s dizajnerskim potpisom omiljenog danskog brenda Stine Goya preko adidas crne trenirke s naglašenim sportskim karakterom do high street izdanja ovog neočekivanog zimskog modnog favorita, 7 savršenih crnih trenirka donosimo u nastavku!

Stine Goya

ME+EM

7 savršenih crna trenirka ME+EM zima 2020.

adidas

7 savršenih crna trenirka adidas zima 2020.

Oysho

7 savršenih crna trenirka Oysho zima 2020.

Zara

7 savršenih crna trenirka Zara zima 2020.

H&M

7 savršenih crna trenirka H&M zima 2020.

Pull & Bear

7 savršenih crna trenirka Pull & Bear zima 2020.

Foto: Instagram, adidas H&M, ME+EM, Oysho, Pull & Bear, Stine Goya, Zara

0