High end vs. high street: Najpopularnije japanke sezone dolaze i u pristupačnom izdanju

High end vs. high street: Najpopularnije japanke sezone dolaze i u pristupačnom izdanju

Uz omiljene klasike, jednostavne basic modele i najnovije trendove, svaka modna sezona donosi i nekoliko iznenađenja koja modni svijet uvijek čine nepredvidljivim i uzbudljivim mjestom. Jedno od najvećih modno iznenađenje sezone ovog su ljeta – japanke. Iako za neke japanke nikad nisu ni izašle iz ljetnih modnih favorita, dok su za druge još uvijek model koji nikad ne bi nosili, modni svijet dao im je još jednu šansu.

Već prošle godine u kolekcijama poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova mogli smo primijetiti povratak japanki među it modele ljetnih cipela. Uz one klasične i svima poznate modele koje možemo zamisliti tek kao dio ležernih kombinacija za plažu, japanke su se vratile i u neočekivano elegantnom izdanju. U bezbroj različitih modela među kojima će baš svatko pronaći onaj koji savršeno odgovara njegovom stilu i načinu života, svi se možemo složiti da japanke izgledaju bolje no ikad.

Jedan model osvojio je modnu scenu i popularne trendseterice, a ove godine dolazi i u pristupačnom high street izdanju! Koje su najpopularnije japanke sezone i gdje ih pronaći?

The Row japanke su it model sezone

U posljednje dvije godine, jedne japanke ne prestajemo viđati u nekim od najboljih high street kombinacija. Iza it sandala nalazi se potpis modne kuće The Row iza koje se nalaze modne ikone novog doba – Ashley i Mary Kate Olsen. Japanke s chunky potplatom i širokim kožnim trakama poznata modna kuća predstavila je prije nekoliko sezona i pokrenula novi trend. I ove godine, udobne i efektne japanke s modernim prizvukom nalaze se na listi najpoželjnijih cipela.

Osim u The Row kolekciji, it japanke koje neodoljivo podsjećaju na The Row model svoje su mjesto pronašle i u brojnim high street kolekcijama.

Jedno od najboljih pristupačnih izdanja popularnih dizajnerskih sandala u svojoj ljetnoj kolekciji predstavili su high street brendovi Oysho, Massimo Dutti i Mango. Baš poput The Rowa, ovi high street brendovi su za tople dane pripremili japanke u njihovom najpopularnije izdanju i nekoliko različitih boja. I dok u Oysho i Massimo Dutti kolekcijama možemo pronaći crni model te model koji donosi kombinacije bež i crne boje, Mango je crni chunky potplat spojio sa smeđom održivom kožom.

Kao idealni dodatak svakodnevnim ljetnim kombinacijama, u nastavku donosimo najpopularnije japanke u high end i high street izdanju!

The Row

Oysho

Massimo Dutti

Mango

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Oysho

Učitati još
Zatvori