High end vs. high street: Bijela haljina koju je proslavila Kate Middleton

High end vs. high street: Bijela haljina
koju je proslavila Kate Middleton

Kate Middleton u Self-Portrait haljini
Kate Middleton u Self-Portrait haljini

Nema toga što Kate Middleton ne može proslaviti, no neki se komadi pamte više nego ostali. Iako je prošlo već 5 godina, još se sjećamo bijele Self-Portrait haljine koju je Vojvotkinja od Cambridgea nosila na crvenom tepihu premijere filma A Street Cat Named Bob.

Radi se zapravo o haljini koju brend prodaje u kategoriji vjenčanica (model je vječan – još uvijek ga se može kupiti, bilo za vjenčanje, bilo za neku drugu svečanu priliku), a toliko privlačnim ga čini čipkasti gornji dio i lepršava plisirana suknja do poda s visokim prorezom.

Self-Portrait

Popularna Self-Portrait haljina na Mango način

Mnoge su mladenke birale baš ovaj model za svoj veliki dan baš zbog pristupačnosti cijene kad je riječ o vjenčanicama, a svoju je varijantu u proljetnoj kolekciji predstavio i omiljeni high street brend Mango.

S vidljivom bijelom podstavom, tri-četvrt rukavima i dužinom do gležnja ima malo drugačiji čipkani vez, no sve u svemu haljina je veoma slična proslavljenom Self-Portrait modelu. Po cijeni od 599.99 kn može biti i odabir za opušteno vjenčanje – potražite je na ovom linku.

Foto: Profimedia, Self-Portrait, Mango

Učitati još
Zatvori