Ovo su najpoželjnije čizme za 2021.

Ovo su najpoželjnije čizme za 2021.

S posljednjim danima prošle i prvim danima nove godine, stigle su prve modne kolekcije za 2021. godinu. Iako je godina nova, modni favoriti i trendovi za njezin početak još uvijek su slični onima u kojima smo proveli prošlu godinu i prilagođeni svakodnevici u kojoj veliku većinu vremena još uvijek provodimo kod kuće. Ipak, u prvim ovogodišnjim kolekcijama popularnih modnih brendova istaknulo se i nekoliko novih trendova i favorita.

S obzirom na to da se ispred nas tek nalaze oni najhladniji zimski dani, topli kaputi i jakne, pletivo i čizme još uvijek se nalaze u središtu modnog svijeta, naših garderoba i novih kolekcija. Jedan od modela koji trenutno plijeni najviše pažnje, nosi it predznak i ima svoju listu čekanja su nove trendi čizme.

Čizme koje želimo za 2021.

Kada je riječ o čizmama, poznati modni brendovi i brendovi obuće za sezonu jesen/zima 2020./2021. ponudili su nam baš sve što možemo poželjeti – klasične modele koji će se lako uklopiti u svaki look, visoke čizme koje ćemo najčešće nositi u kombinaciji sa suknjama i haljinama te statement čizme u kojima niti jedan naš korak neće proći nezamijećeno. S prvim danima 2021. godine, kao najpoželjniji istaknuo se novi model koji na najbolji mogući način spaja klasično i moderno, svestrano i efektno. Najbolje od svega je da dolazi i u high end i u high street izdanju.

It čizme u high end i high street izdanju

Robusne i glomazne, čizme s debelim potplatom neočekivano su osvojile modni svijet i postale jedan od najpoželjnijih modnih trendova i modnih dodataka za jesensku i zimsku sezonu. Svoje mjesto pronašle su u gotovo svakoj kolekciji, a unutar svojih svakodnevnih kombinacija modne trendseterice pokazale su nam koliko dobro mogu izgledati unutar najrazličitijih lookova – od ležernog outfita s traperom i pletivom u glavnoj ulozi preko poslovnih kombinacija do romantičnih outfita.

Za 2021. godinu, kao najpoželjnije istaknule su se čizme s debelim potplatom u efektnoj kombinaciji bež boje te detalja i potplata u crnoj boji. Sličan Chelsea model s debelim potplatom već smo vidjeli u kolekciji Isabel Marant koja je bila jedna od modnih dizajnera koji su najavili trend. Sada, pronaći ih možemo u brojnim kolekcijama za 2021., a naši favoriti oni su s potpisom danskog modnog brenda By Malene Birger i high street brenda Reserved. By Malene Birger izdanje it čizama za 2021. dolazi u luksuznom izdanju od meke kože, dok Reserved donosi njihovo pristupačnije, ali jednako efektno izdanje.

S tek malom razlikom u detaljima i nijansi bež boje, oba modela izbor su s kojim ne možete pogriješiti i koji će u trenu osvježiti sve modne favorite koji se već nalaze u vašoj zimskoj garderobi.

High end: By Malene Birger

High end vs. high street: 'it' čizme za 2021. By Malene Birger

High street: Reserved

High end vs. high street: 'it' čizme za 2021. Reserved

Foto: Instagram, By Malene Birger, Reserved

Učitati još
Zatvori