High end vs. high street: Najpopularniji dizajnerski komadi u pristupačnom izdanju

High end vs. high street: Najpopularniji dizajnerski komadi u pristupačnom izdanju

High street modna scena danas je veća, raskošnija i bolja no ikad prije, a svaka nova sezona donosi nove favorite s potpisom popularnih high street brendova poput H&M-a, Zare i Manga. Iz sezone u sezonu, high street brendovi uvijek idu u korak s najnovijim modnim trendovima i unutar svojih kolekcija preslikavaju najbolje modele iz kolekcija prestižnih modnih kuća i dizajnera, ali u bitno pristupačnijem izdanju.

Razlika između high street i high end komada često je očita i vidljiva na prvi pogled, no sve više high street brendova u svojim kolekcijama donose modele koji izgledaju jednako dobro poput onih s high end potpisom. Neke od najboljih proljetnih high street noviteta koji izgledaju jednako dobro poput dizajnerskih okupili smo ovdje, a danas vam otkrivamo high street brend u čijoj kolekciji možete pronaći najpoželjnije dizajnerske modele.

Modni brend iza najpopularnijih dizajnerskih komada

Švedski modni brend Totême definitivno je jedan od onih čiji su modeli obilježili garderobe modnih trendseterica u 2021. godini. Promjena fokusa na klasične basic modele, modele koji će trajati i modele koji nose održivi predznak događa se već neko vrijeme, ali u 2021. godini doživjela je svoj vrhunac. Upravo je to ono što Totême radi najbolje pa popularnost njegovih odjevnih komada i modnih dodataka nije bila veliko iznenađenje. Popularnost modnog brenda Totême nastavlja se i u 2022. godini, zbog čega su mnogi high street brendovi inspiraciju za svoje prve proljetne modele pronašli upravo u kolekciji omiljenog skandinavskog brenda.

Nakon shearling jakne koju smo viđali posvuda, modernih kaputa u njihovom najboljem izdanju i pletiva od luksuznog kašmira, ususret proljetnoj sezoni istaknulo se nekoliko novih Totême favorita. Prugasto pletivo, shacket jakna, polo haljina i traperice u barrel modelu samo su neki od Totême noviteta koji će obilježiti proljeće i oduševiti ljubiteljice minimalizma i klasičnog stila s modernim pomakom.

Ako ste se, baš poput nas, već zaljubili u Totême proljetne modele, ali njihove cijene prelaze vaš budžet, pronašle smo high street brend u čijoj kolekciji možete pronaći njihovo pristupačno izdanje!

High end vs. high street : Totême vs. Arket

Arket je na high street modnoj sceni ono što je Totême na dizajnerskoj modnoj sceni. Iz sezone u sezonu, sve popularniji i sve bolji, Arket donosi najbolje modele koje možemo poželjeti u svojoj garderobi. Baš poput Totêmea, Arket je savršenu kombinaciju pronašao u spoju jednostavnosti baci modela, elegancije modnih klasika i efektnog izgleda novih trendova.

Za proljeće 2022., high street brend Arket predstavio je još jednu odličnu kolekciju i istaknuo nekoliko ključnih modela koje ćemo uskoro viđati posvuda i poželjeti u svojoj garderobi. Inspiraciju iza svojih najboljih modela Arket je pronašao upravo u odličnim Totême odjevnim komadima. Prugasto pletivo, shacket jakna, polo haljina i traperice u barrel modelu – najbolji Totême modeli za proljeće dolaze i u pristupačnijem Arket izdanju.

U nastavku donosimo pogled na najbolje proljetne modele za svaku garderobu i za svaki budžet – u novom izdanju rubrike High end vs. high street!


Prugasto pletivo


High end: Totême

High end: Arket


Proljetni shacket


High end: Totême

High street: Arket


Bijela košulja relaxed kroja


High end: Totême

High street: Arket


Crne cropped hlače


High end: Totême

High street: Arket


Rebrasti top bez rukava


High end: Totême

High street: Arket


Bijele traperice u barrel kroju


High end: Totême

High street: Arket


Polo haljina


High end: Totême

High street: Arket


Svilena marama


High end: Totême

High street: Arket

Učitati još
Zatvori