High end vs. high street: Prve sandale koje ćemo dodati u garderobu za novu sezonu

High end vs. high street: Prve sandale koje ćemo dodati u garderobu za novu sezonu

U raskošnim bojama i s dodatkom upečatljivih detalja, ali i doze udobnosti, odjevni komadi i modni dodaci za proljetnu sezonu tjednima plijene pažnju na policama naših omiljenih trgovina, a prvi modeli za sezonu proljeće/ljeto 2021. svoje su mjesto pronašli i u naši garderobama i svakodnevnim kombinacijama. Uz ključne odjevne komade koji će biti početak naše garderobe za toplu sezonu, modni dodaci jednako su važan dio svakog ormara i looka.

Modni dodatak čiji povratak u naše garderobe nestrpljivo iščekujemo bez sumnje su proljetne i ljetne cipele. Uz pet ključnih modela za proljeće koje smo izdvojili u posljednjem izdanju rubrike Fokus na, još jedan model istaknuo se u novim kolekcijama kao modni favorit koji ćemo birati za tople proljetne i ljetne dane.

Savršene crne sandale za proljetne i ljetne dane i kombinacije

Prve kolekcije za proljeće/ljeto donijele su raskoš silueta, boja i uzoraka, novih trendova i upečatljivih detalja koje i najjednostavnije modele pretvaraju u efektne statement komade koji će plijeniti pažnju u novoj sezoni. I dok neki od najpoželjnijih modela za proljeće i ljeto nose svu raskoš palete boja i novih trendova, najpoželjniji model sandala istaknuo se jednostavnošću i elegancijom koja će svoje mjesto pronaći u baš svakoj garderobi.

Igra najnježnijih remenčića stvorila je elegantne modele koji neodoljivo podsjećaju na trendi cipele iz devedesetih. Kako bi naglasili eleganciju decentnih remenčića, omiljeni modni brendovi najpoželjnijem modelu sandala dodali su visoku potpeticu i crnu boju. Od high enda do high streeta, crne sandale s tankim remenjem i potpeticom svoje su mjesto pronašle u gotovo svakoj kolekciji. Gdje pronaći onaj jedan savršeni model? Njegovo luksuzno izdanje potpisuje jedno od najpoznatijih imena na modnoj sceni dana, Bottega Veneta, a bitno pristupačniji, ali jednako svestran i elegantan model već smo pronašli su novoj kolekciji brenda modnih dodataka Aldo.

Savršene crne sandale za proljeće/ljeto 2021. u dva odlična modela otkrijte u nastavku – u novom izdanju rubrike High end vs. high street.

High end: Bottega Veneta

High end vs. high street Bottega Veneta crne sandale 2021.

High street: Aldo

High end vs. high street Aldo crne sandale 2021.

Foto: Instagram, Aldo, Net-a-porter (Bottega Veneta)

Učitati još
Zatvori