Haljine, tunike i kaftani koje ćemo ovog ljeta nositi na plažu

Haljine, tunike i kaftani koje ćemo
ovog ljeta nositi na plažu

@belenhostalet

Dugo, toplo ljeto je ispred nas, a prve sunčane i vruće dane mnogi su već iskoristili za bijeg iz gradske vreve i vikend uživanje uz obalu mora. Ipak, sezona godišnjih odmora tek dolazi, a nakon što smo odlučili gdje ćemo ju provesti, vrijeme da je počnemo razmišljati o garderobi koju ćemo ponijeti sa sobom. Veličina kovčega odredit će koliko raskošna naša garderoba za godišnji odmor može biti, no čak i u najmanjem kovčegu ima prostora za modnu zaigranost i savršeni ljetni look. Kako ga postići? Uz pomoć onih nekoliko ključnih svestranih ljetnih modela koje ćemo nositi na plažu, ali koji će se lako transformirati u gradski ili večernji look.

Među najboljim odjevnim komadima koje možete odabrati za godišnji odmor na morskoj obali i ove će se godine istaknuti haljine, tunike i kaftani od laganih i prozračnih materijala koje ćemo prebaciti preko kupaćih kostima. Osim što ćemo se u njima osjećati ugodno čak i za najvećih ljetnih vrućina, lagane haljine, tunike i kaftani u jednom komadu donose efektni ljetni look za plažu, ali i za opuštenu šetnju gradom i ležerni ručak.

@deborabrosa

HALJINE, TUNIKE I KAFTANI KOJE ĆEMO PREBACITI PREKO BADIĆA

Kupaći kostimi bit će zvijezda svake garderobe za godišnji odmor, no među njezinim ključnim odjevnim komadima istaknut će se i lagani ljetni komadi koje ćemo prebaciti preko badića. Haljine, tunike i kaftani i ove će tople sezone biti savršeni izbor što su potvrdile i kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. U bezbroj različitih modela, najlaganijim materijalima, s naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom najraskošnijih tonova i uzoraka, ljetne haljine, tunike i kaftani izgledaju bolje no ikad. Sve što će vam trebati uz njih je udoban par sandala i šarmantna torba za plažu.

Od high enda do high street, u nastavku donosimo najdivnije modele koje ovog ljeta možete prebaciti preko kupaćeg kostima za savršeni ljetni look za plažu.

Reserved
Oysho
Stradivarius
Mango
Mara Hoffman
Stradivarius
H&M
Oysho
Elena Makri
Mango
Stradivarius
Mango
Lemlem
H&M
Lemlem
Lemlem
H&M
Stradivarius
Tory Burch
Honorine
Oysho
Lemlem
Pippa Holt
Figue
H&M
Oysho
H&M
H&M
H&M
Mango
Reserved
Reserved
Lemlem

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho, Reserved, Stradivarius

Učitati još
Zatvori